AFS, ISH 2023 Frankfurt Fuarı’ndaydı

Binalarda tesisat ve iklimlendirme sektörünün önemli fuarlarından olan ISH, Almanya’nın Frankfurt şehrinde 13-17 Mart tarihleri arasında organize edildi. 18 yıldır bilfiil fuarda yerini alan AFS ürünleri de ziyaretçileriyle buluştu.

Yaklaşık 2.500’den fazla katılımcıyı ve 200.000’den fazla ziyaretçiyi ağırlayan fuar, geniş bir ürün yelpazesi sunuyor ve bina teknolojileri, su ve enerji tasarrufu, ısıtma, havalandırma ve klima sistemleri, yenilenebilir enerji kaynakları, banyo ürünleri ve mobilyaları, su arıtma ve su yönetimi gibi konulara odaklanıyor. Yıllardır dünyanın dört bir yanında fuarlara katılarak ürünlerini 100’e yakın ülke ile buluşturan ve esnek hava kanalı üretiminde bir dünya markası olma yolunda ilerleyen AFS, ISH Fuarı’nda da her coğrafyadan ziyaretçiyi standında ağırladı.

AFS Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Poyraz: “2023 yılında ‘İklimlendirme ve Su’ konseptli açıklanan fuara katılım her geçen yıl artıyor. Biz de esnek hava kanalı üretiminde kendini tüm dünyaya ispatlamış ve Türkiye’de de iklimlendirme sektörünün öncü bir markası olarak 18 yıldır bu fuarda yerimizi alıyoruz. ISH, sektörün en önemli organizasyonlarından. Dolayısıyla uluslararası piyasadayer almak isteyen her firma mutlaka katılmalı. AFS standına yoğun ilgi vardı. Çünkü iç ortam hava kalitesi konusunda insanlar bilinçleniyor. Bu konuda hem bizler hem de sektörel dernekler, yayınlar çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle anti bakteriyel esnek hava kanalları ve konfor odaklı akustik esnek hava kanalları ziyaretçiler tarafından ilgi gördü” dedi.

Önceki İçerikPNOSAN Group, vana sektöründe adını dünyaya duyurmaya devam ediyor
Sonraki İçerikAironn Havalandırma ve WAT Motor işbirliği, rekabet gücü yarattı