GF Hakan Plastik’in 2025 hedefi: “Yenilikçi çözümler ve yüksek kalite”

Kalite anlayışı ve hedeflerini, tesislerinde kurmuş olduğu sistemlerden müşterilerine sunduğu ürün/hizmetlere kadar her aşamaya yansıtmayı ilke edinen GF Hakan Plastik, GF’in 2025 stratejisi olan “yenilikçi çözümler ve yüksek kalite“ hedefi ile çalışmalarına yön veriyor.

 

Her yıl kasım ayının ikinci perşembe günü Dünya Kalite Günü ve kalite konusunda farkındalığın artırılması amacına paralel olarak Kasım ayının ikinci haftası Avrupa Kalite Haftası olarak kutlanıyor. Bu yıl 10 Kasım tarihine denk gelen Kalite Günü dolayısıyla bir açıklamada bulunan GF Hakan Plastik yetkilileri, sektöre kazandırmış oldukları yeniliklerle geçmişten bugüne öncü bir marka olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdiler.

 

“Kurulduğumuz günden bu yana Türkiye’de yeniliklere imza atan, plastik boru sektöründe öncü bir marka olarak anıldık ve bunun gururunu yaşıyoruz. Öncü olmak, pek çok sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Bunun için daha fazla hassasiyet, hız ve kalite ile her gün daha iyi olmak için çalışıyoruz. GF, akış çözümleri tedarikçisi olarak lider bir marka. Her zaman yenilikçi, enerji tasarruflu çözümler ile müşterilerimizi destekleyeceğimize söz veriyoruz. Yenilikçi çözümler ve yüksek kalite, en güçlü yanımızı oluşturuyor.  Kalitenin, sadece üretim birimi olarak değil, kuruluşların bütünündeki yönetim, insan kaynakları, tedarikçiler, vb. tüm unsurlar ve süreçlerin etkileşimi ile yakalandığına inanıyoruz. “Her şey birbirine bağlıdır” ifademizle Dünya Kalite Günü ve Avrupa Kalite Haftası’nı kutluyoruz. Bu yıl Dünya Kalite Günü çok anlamlı bir güne denk geliyor. Daha 1920’lerden başlayarak kalıcı motivasyon, yaratıcılık, sürekli gelişme, eğitim, kalite, insana ön sırada değer verme gibi pek çok kalite değerini Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarken uygulayan Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz.”

Önceki İçerikForm, yerli üretim hacmini genişletiyor
Sonraki İçerikKombi Klima Shop & Bosch Kıbrıs’ta bayi toplantısı düzenledi