Ege’nin yükselen değeri, Sunvia ile aydınlanacak

Bağlantı elemanları sektörünün öncü şirketi Norm Tooling; İzmir fabrikası için, Form tarafından geliştirilen ve sıfır enerji ile doğal aydınlatma sağlayan Sunvia’yı tercih etti. Ar-Ge ve yerli üretime yaptığı yatırımlarla endüstriyel tesislerin ihtiyaçlarına etkin çözümler sunan Form Endüstri Tesisleri, Sunvia ile fabrikanın enerji tüketimini minimize edecek.

Ege Bölgesi ve Türkiye’nin büyük sanayi kuruluşları arasında öne çıkan ve bağlantı elemanları sektöründe Avrupa’nın ilk beş şirketinden Norm Holding’e bağlı Norm Tooling, İzmir fabrikasının doğal aydınlatma ihtiyacını Sunvia ile karşılıyor.

Başarılı referansları ve geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Form’un çevreci vizyonunu yansıtan Sunvia, gün ışığını mekanlara ileterek yapay aydınlatma ihtiyacını minimuma indiriyor. Sıfır enerji ile doğal aydınlatma sağlayan bu ürün, yapay aydınlatmanın doğurduğu önemli sorunlar arasında yer alan karbon ayak izini de önemli ölçüde azaltıyor.

Çevre dostu olan bu ürün, enerji tasarrufunun yanı sıra yapay ışığın insan psikolojisi ve çalışan motivasyonu üzerindeki olumsuz etkilerini de minimuma indiriyor. Sunvia kullanılan ortamlarda doğal gün ışığının da etkisiyle çalışanların performanslarının yüzde 15-20 oranında arttığı ve molaya çıkma sürelerinin kısaldığı görülüyor.

Önceki İçerikDemirDöküm, yeni yaşam alanlarında da öncü
Sonraki İçerikPa-Flex Kauçuk projelerin HVAC yalıtım tercihi olmaya devam ediyor