DemirDöküm, yeni yaşam alanlarında da öncü

 

DemirDöküm, zengin ürün gamıyla yenilikçi yaşam projelerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Çevreye saygılı, üstün teknolojiye sahip ürün portföyüyle tüketicilerin doğalgaz faturalarını kontrol altına alan DemirDöküm, İstanbul ve Ankara’da yükselen 11 projenin tercihi oldu. Projeler kapsamında 2 bin 500’ü aşkın daire ve 100’e yakın iş yerinde DemirDöküm’ün yoğuşmalı kombi ile panel radyatörlerine yer verildi.

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, geniş ürün gamıyla yeni konut, iş yeri ve konsept projelerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Üstün teknolojiye sahip ürünlerini Türkiye ve dünyanın 40’a yakın ülkesine sunan DemirDöküm, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi’nde yükselen 11 karma yaşam projesinin ilk tercihi oldu.

 

İlk kombi, yoğuşmalı kombi, şofben ve radyatör üreticisi unvanına sahip olan şirket, İstanbul’da; Park Mavera 4, Bizim Mahalle, Mavera Comfort, Eston Şehir Koru, Perla 34 Pendik, Eskişehir’de; Yıldızpen Konutları, Ankara’da; Sincan Saraycık, Gökdemir City, West, Cadde ve Yaşam projelerinde yenilikçi ürünleriyle yer aldı. Projeler kapsamında 3 bini aşkın daire ve 100’e yakın iş yeri uzun yıllar DemirDöküm’ün Panel Radyatörleri, Maxi Premix kaskad kazanları ve Nitromix kombileri ile ısınacak.

 

Isınma ihtiyaçlarına geniş çözüm

 

Toplu konut projeleriyle yeni yaşam alanlarına ısı konforu sunan DemirDöküm’ün üstün teknolojilerle geliştirdiği ürünleri tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Yoğuşmalı Maxi Premix kaskad kazanlar; premix eşanjörü ile yüksek ısı transferi ve maksimum verim sağlıyor. Ayrıca düşük emisyon salınımı ile tüketiciyi çevre dostu bir yaklaşımla buluşturuyor. Maxi Premix kaskad kazanlar, sistemindeki değişebilir ısı yükünde çalışan üniteler sayesinde, uzun ömürlü ve yüksek verimli kullanım sunuyor. Kullanıcı dostu tasarıma sahip olan ürün, kolay montajı ve bakımıyla da üst düzey konfor sağlıyor. DemirDöküm’ün Green Good Design ödülüne sahip yoğuşmalı kombisi Nitromix, enerji verimliliği, enerji tasarrufu, sessizliği, tasarımı, kolay kullanımı ve performansıyla ön plana çıkıyor. Panel Radyatörleri ise yüksek ısıl gücü, uzun kullanım ömrüyle yaşam alanlarında maksimum verimliliği, kaliteyi ve konforu bir arada sunuyor.

Önceki İçerikDanfoss, Hotel Alsik’in karbon salınımını yüzde 76 azalttı
Sonraki İçerikEge’nin yükselen değeri, Sunvia ile aydınlanacak