Teknik servisler E.C.A.’nın ‘Yapı Ürünleri Semineri’nde bir araya geldi

Elginkan Topluluğu’nun armatür ve vitrifiye alanındaki öncü ve köklü üyesi E.C.A. SEREL, Bursa’da gerçekleştirdiği “Yapı Ürünleri Semineri”nde 200 teknik servisi buluşturdu.

Türkiye seramik sağlık gereçleri pazarının yenilikçi ürünlere imza atan markası E.C.A. SEREL; seminerlerine Bursa’dan devam etti. Yapı Ürünleri Semineri’nde Bursa’da hizmet veren 200 teknik servise eğitim verilerek ürünlere dair güncel bilgiler paylaşıldı. E.C.A. Armatür, E.C.A. Teknik Ürünler, SEREL Seramik Sağlık Gereçleri, SEREL Aksesuar ve SEREL Gömme Rezervuar ürün gruplarıyla alakalı teknik bilgi ve montaj süreçlerinin anlatıldığı seminerde, katılımcılar E.C.A.’nın yenilikçi dünyasına dair bilgilerini tazeledi.

E.C.A.’nın yenilikçi ürün ve sistemleri seminerde anlatılıyor

Türkiye’nin her bölgesindeki pek çok ilde kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ürünlerle hizmet veren E.C.A. SEREL, seminerde yenilikçi sistemler hakkında bilgilendirme yaptı. Yılın ilk yarısında 9 farklı şehirde yaklaşık 1500 kişinin buluştuğu seminerlerle, teknik servis ve bayiler arasında fikir alışverişi ve ilişkilerin de geliştirilmesi amaçlanıyor. E.C.A. SEREL; bayi ve ustalara yönelik gerçekleştirdiği teknik eğitimlere önümüzdeki aylarda, farklı illerde devam edecek.

Önceki İçerik“Kombi satış adedimiz yüzde 42 arttı”
Sonraki İçerikGF Hakan Plastik: “Deprem bölgesinde esneklik esastır”