Yapıloji satış ekibi 2021 Değerlendirme ve 2022 Planlama Toplantısı’nı Bursa’da gerçekleştirdi

 

Yapıloji 2022 ‘Geleceğe Yolculuk’ Toplantısı bu yıl, 50’den fazla satış personeli ve yönetim ekibinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yapı grubu ve ısı grubu ürünleri ile pazarlama faaliyetlerinin ele alındığı toplantıda, ürün gamına yeni katılan dünya markaları konu oldu.

 

Yapıloji Genel Müdürü Ahmet Öztürk, “Yapıloji olarak, 2021 ve 2022’de, dijital yatırımlarımızı gerçekleştirdik”

 

Toplantı, yönetim kurulu başkanı Mehmet Besler, yönetim kurulu başkan yardımcısı Fethi Resuloğlu, yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Çakır ve COPA End. Şirketler Grubu CEO’su Ersin Kantar’ın katılımları ile gerçekleşti. Yapıloji Genel Müdürü Ahmet Öztürk, Yapıloji dünyasına yeni ürün ve hizmetler kazandırmayı amaçladıklarını belirterek şunları söyledi: “Çağı yakalayan yeni vizyonumuzla faaliyet alanlarımızı sektör dinamikleri doğrultusunda çeşitlendirerek büyümeye devam ediyoruz. Yapıloji olarak, 2021 ve 2022’de, dijital yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Bu yatırımlara paralel olarak hedefimiz, kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden büyüyerek ilerlemek. Sektörümüz, şirketimiz, değerli iş ortaklarımız ve de en önemlisi müşterilerimize katma değer sağlayacak her türlü adımı atmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

2021 yılı ‘yapiloji.com performans ödülleri’ sahiplerini buldu

 

Yönetim kurulu başkan yardımcısı Fethi Resuloğlu, performans 2.’si Batı Karadeniz bölge satış sorumlusu Onur Ali Bedir, performans 1.’si Eskişehir bölge satış sorumlusu Barbaros Canbazlar, genel müdür Ahmet Öztürk, yönetim kurulu başkanı Mehmet Besler, performans 3.’sü Eskişehir bölge satış yöneticisi Eray Yücel, yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Çakır, yüksek performans ödül sahibi Bursa bölge satış sorumlusu Binali Mustafa oldu.

Önceki İçerikMeslek liseliler pratik eğitimlerini DemirDöküm kombilerle yapacak
Sonraki İçerik“Isı pompası, doğada bulunan enerjiyi kullanmasından dolayı hem verimli hem de çevrecidir”