Ayvaz, yüksek basınç vanaları ile yükseği hedefliyor

Ayvaz, ürün gamına yeni eklediği yüksek basınç ve sıcaklık vanaları ile endüstriyel sektöre güvenli çözümler sunmaya hazırlanıyor.

Ürün gamına eklediği yeni ürünlerle adını her geçen gün daha yükseğe taşıyan Ayvaz, yeni bir atılım yaparak yüksek basınç ve sıcaklık vanalarının satışına başladı. Şirket bu grup altında gate vanalar, glob vanalar, çekvalfler, pislik tutucular, küresel vanalar, kelebek vanalar ve kontrol vanaları üzerine odaklanıyor.

Bu ürün grubunda DIN, ANSI ve API dizayn standartlarında ürünlerin imalatını ve satışını gerçekleştirdiklerini söyleyen Ayvaz Özel Ürünler Ürün Müdürü Fatih Kaya, “Literatürde PN40’a kadar olan vanalar düşük basınç, PN63-PN160 arası orta basınç, PN160 ve üzeri ise yüksek basınç vanaları olarak adlandırılır. Bu üç basınç sınıfındaki ürünlerin tamamı enerji santralleri, petrokimya tesisleri, madenler, demir çelik fabrikaları, şeker fabrikaları ve kimyasal üretim tesisleri gibi yerlerde kullanılır. Fakat yüksek basınç vanaları diğerlerinden farklı olarak bu tesislerdeki “en kritik noktalarda” kullanıldığı için ürün seçimlerinin ve testlerinin doğru yapılması çok önemlidir” dedi.

“Sektördeki kalite-güven sorunlarını çözmek için varız”

“Sektörden gelen talepleri ve bu ürün grubunda yaşanan kalite-güven sorunlarını gördüğümüz için Ayvaz olarak yüksek basınç ve sıcaklık vanalarının satışına başladık” diyen Kaya, Avrupa’nın önde gelenüretici firmalarıyla partnerlik yaparak bu gruptaki ürünleri Ayvaz güvencesiyle sektöre sunmaya başladıkları bilgisini verdi.Düşük basınç sınıfındaki başarılarını bu alana da taşıma ve pazarda lider olma hedefiyle yol aldıklarını söyleyen Kaya, “Çözüm ortaklarımızın ihtiyaçları ve aradıkları özellikler doğrultusunda kendi ürünlerini kolayca seçebilecekleri bir program ve ürünlerin yüksek teknolojili cihazlarla test edilebileceği bir test merkezi üzerinde çalışıyoruz. Bu sayede sektördeki ürün kaynaklı bilgi kirliliğini ve test merkezi eksikliğini gidermeyi düşünüyoruz.” diyerek bu alandaki son çalışmalarını aktardı.

Konuyla ilgili bilgi veren İç Satış ve Pazarlama Müdürü Abdullah Tandoğan; yüksek sıcaklık ve basınç vanalarının yanı sıra Ayvaz ürün gamına çok sayıda yeni ürün eklediklerini de dile getirdi. Tandoğan,“Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetlerine ağırlık vererek pandemi sürecini avantaja çevirdik. Daha zengin ürün gamı, daha güçlü stok kapasitesi, bayilerimizle daha güçlü iş birliği ve stratejik yatırımlarımız sayesinde son bir yılda büyümemize ivme kattık. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

blue and white gradients for creative project for design, blue background
Önceki İçerikMehtap Sartık, Doğu İklimlendirme’nin kadrosunda
Sonraki İçerikBaymak, 16 Adımda Kombi Bakım Kılavuzu’nu hazırladı