Baymak’a TSE Onaylı Güvenli Üretim Belgesi

 

Türkiye iklimlendirme pazarının öncü markalarından Baymak, pandemi sürecinin ilk günlerinden itibaren devreye koyduğu sosyal mesafeli güvenli üretim koşulları sayesinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’nin sahibi oldu.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Türk Standartları Enstitüsü, koronavirüsle mücadele kapsamında gerekli düzenlemeleri yaparak önlemlerini alan şirket ve kurumları güvenli üretim belgesi ile tescillemeyi sürdürüyor. Baymak, son teknolojilerle donatılmış üretim tesislerinde aldığı sıkı güvenlik önlemleri ile kendi sektöründe Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazanan şirketlerden biri oldu.

 

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Baymak CEO’su Ender Çolak şunları kaydetti: “Baymak, üretim kanadı çok güçlü bir şirket. Tasarruflu, yüksek verimli ve son teknolojiye sahip geniş ürün gamımızı Çin’den Uruguay’a kadar uzanan bir coğrafyaya ihraç ediyoruz. Pandeminin ilk gününden itibaren salgının üretime olumsuz etki etmesini engellemek, çalışma arkadaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı bir ortamda çalışabilmesi için çok sıkı tedbirler aldık. “Maske, mesafe ve hijyen” temel ilkesini üretim tesislerimiz başta olmak üzere, genel merkezimizin her alanında, bayilerimiz ve yetkili servislerimizin değdiği her noktada büyük bir disiplinle hayata geçirdik. Bu dönemde birinci önceliğimiz çalışma arkadaşlarımızın ve paydaşlarımızın sağlığını güvence altına almak için çalışmak oldu. Tüm bu çalışmalarımızın TSE tarafından tescillenmesi bizim için büyük bir gurur ve motivasyon kaynağı.”

Önceki İçerikAyvaz Vietnam, Asya-Pasifik Bölgesi’ne çözümler sunmaya hazırlanıyor
Sonraki İçerik HEPA filtreler Koronavirüs’ü yakalayabilir mi?