Armatür Derneği’nden üyelerine ziyaret

Armatür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Turhan, Başkan Yardımcısı Adem Tekneci, Genel Sekreter Gamze Taşpolat Altınyay, Kurumsal İletişim Sorumlusu Rabia Savaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Asistanı Dilen Çetin’den oluşan Armatür Derneği Heyeti; Duyar Vana, Faf Vana ve Şenpres Döküm’ü ziyaret etti. 9 Eylül 2020, Çarşamba günü Duyar Vana San. ve Tic. AŞ’nin Esenyurt’taki merkez ve fabrikasında yapılan görüşmede üye firmanın karşılaştığı sektörel sıkıntılar hakkında bilgi alındı. Duyar Vana İş Geliştirme Müdürü Mehmet Çim ve Üretim Planlama ve Lojistik Müdürü Selçuk Okay ve İş Geliştirme Uzman Yardımcısı Enes Aktepe’ye dernek projeleri ve komite çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı ve fabrika gezilerek üretime ilişkin bilgiler edinildi.

 

Aynı heyet; 14 Eylül 2020’de ise Faf Vana San. ve Tic. AŞ’nin İkitelli OSB’de bulunan merkez ofisine ziyarette bulundu. Faf Vana Bölge Müdürü Sedat Yalvaç ile sektör sıkıntıları hakkında görüşüldü, kendileri ile dernek projeleri ve komite çalışmaları hakkında bilgi paylaşıldı.

 

Heyet; Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Şensoy ARMATÜR ve Şensoylar Klape Üretim Müdürü Sezgin Aslan’ın dahil olduğu üçüncü ziyaretini ise 21 Eylül’de Şenpres Döküm ve Sıh. Tes. San. Tic. Ltd. Şti.’nin Arnavutköy’de bulunan fabrikasına gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede üye firmanın karşılaştığı sektörel sıkıntılar hakkında bilgi alındı, Şenpres Döküm Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Elal ve Firma Ortağı Hasan Terlemez‘e dernek projeleri ve komite çalışmaları hakkında bilgi verilerek sektöre katkılarından ötürü plaket takdim edildi.

Önceki İçerikPa-Flex Kauçuk, projelere katkı sağlamaya devam ediyor
Sonraki İçerikESKA, 20.000 m2 alanda yılda 3 milyon adet kapasiteli üretim üssü kurdu