Victory Be Mine’da çevreci Toshiba sistemleri tercih edildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bu yaz sezonunda ilk misafirlerini ağırlayacak olan Victory Be Mine Hotel’de Toshiba SMMS-e serisi VRF klima sistemleri kullanılıyor.

25 bin metrekarelik alana kurulu, ultra her şey dahil sistemiyle hizmet vermeye başlayacak olan otelde; odalar ve genel mekanlar ile birlikte 761 adet iç ünite ve 61 adet dış üniteli VRF klima sistemi uygulanacak. Otelde iklimlendirme için odalarda ince kanallı tip iç üniteler, genel mekanlarda ise standart kanallı tip ve dört yönlü kaset tipi iç üniteler seçildi.

En son teknolojiyle üretilen sistemler etkileyici çalışma performansı ile yıllık enerji tüketimini minimuma indiriyor. Çevreye duyarlı ve yüksek performanslı sistemler, enerji tüketimini düşürerek verimliliğin artmasını sağlıyor. Dört mevsim aynı konforu sunan Toshiba SMMS-e, sistemi her türlü hava koşulunda iklimlendirme sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Dış hava sıcaklığı çalışma aralığı sayesinde -25°C’ye kadar ısıtma, 46°C’de dahi soğutma imkanı sunuyor.

Antalya’da turizm sektörünün öncü firmalarından Süral Turizm’e ait olan otel, Haziran 2020’de hizmet vermeye başlayacak.

Önceki İçerikMitsubishi Heavy Klimalar ile Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne sağlıklı hava
Sonraki İçerikAFS, AHR Expo 2020 Fuarı’ndaydı