Baymak, bayileri ve eşleriyle Antalya’da biraraya geldi

Baymak, bayileri ve eşleriyle moral depoladığı ve yaklaşık 900 kişinin katıldığı Geleneksel Aile Toplantısı’nı bu yıl 20- 23 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirdi. ‘Biz Baymaklıyız’ mottosuyla düzenlenen toplantıda, bayiler ve eşleri eğlenceli aktivitelerle dolu dört gün geçirdi. Yeni döneme ait projelerin konuşulduğu etkinlikte, Baymak Ailesi’nin sektördeki öncü duruşu pekiştirildi.

Isıtma ve soğutma sektörünün öncü markalarından Baymak, gelenekselleşen Aile Toplantısı’nı bu yıl Antalya’da Rixos Sungate Hotel’de gerçekleştirdi. Bayilerle birlikte 2019 yılının değerlendirmesinin yapıldığı ve başarıların tüm ekip ile birlikte kutlandığı buluşmada, 2020 ve 2023 yıllarına yönelik hedef ve projeler de anlatıldı.

Baymak CEO’su Ender Çolak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda yaklaşık 900 kişi ağırlandı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen bayiler, eşleriyle birlikte katılım sağladı. Baymak’ın toplantıya özel olarak tasarladığı ‘Biz Baymaklıyız’ uygulamasıyla misafirler, üç gün boyunca tüm etkinlikleri yakından takip ederek, anket ve canlı oylamalara katıldı.

Bayiler eşleriyle doyasıya eğlendi

Bayiler; ısıtma sistemleri, soğutma sistemleri, yenilenebilir enerji, su teknolojileri özelinde verilen eğitimlere yoğun ilgi gösterdi. Bayiler eğitimdeyken eşler, gündüz programında Uzm. Dr. Aysu Akbarova ile Mutlu Kadın – Mutlu Aile temalı söyleşide kadın sağlığıyla ilgili önemli bilgiler edindiler. Kadınlar matinesinin ardından Masterchef Yarışması’nın jüri üyelerinden şef Mehmet Yalçınkaya’nın atölye çalışmasına katıldılar. Akşam ise tüm misafirler aileleriyle Nilgün Belgün’ün ‘Aşk ve Komedi’ isimli müzikli danslı gösterisi ile de doyasıya eğlendiler.

Metin Ali Feyyaz Euro 2020’yi değerlendirdi

Türk futbolunun ve Beşiktaş’ın efsane isimlerinden Metin Ali Feyyaz ile Melih Gümüşbıçak’ın moderatörlüğünde futbol sohbetlerinin yapıldığı etkinlikte, A Milli takımımızın Euro 2020 yolculuğunu ve futboldaki gibi iş hayatında da takım oyununun önemi değerlendirildi. Satış konusunda Türkiye’nin önde gelen isimlerinden Doğan Kaşıkçı’dan sektör tecrübelerini dinleyen bayiler, satış teknikleri ve müşteri odaklı çalışma konusunda önemli bilgiler elde etti.

Baymak CEO’su Ender Çolak: “Başarılı bir yılı geride bıraktık”

Toplantıda sunum yapan Ender Çolak, başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirtti. 2019’un genel sektör açısından çok parlak geçmediğine dikkat çeken Çolak, “İklimlendirme pazarı son yıllarda olduğu gibi geçen yıl da ülkemizde küçülmeye devam etti. Baymak olarak, yarım asrı kutladığımız 2019’da ise bu küçülen pazarda büyüme ivmemize devam ettiğimizi açıklamaktan mutluluk duyuyorum. 2019 yılında %25 büyüme sağladık ve toplam satışlarımız 838 milyon TL’ye ulaştı. Baymak’ın büyüme hızı ve başarı hikayesinde en büyük rol sizlerin. Markamız ve şirketimiz büyüyorken, Baymak Ailesi de her geçen gün büyüyor ve güçleniyor. Geçen yıl ailemize tam 110 yeni üye katıldı. Türkiye’nin farklı bölgelerine yayılan geniş bayi ağımızla artık çok daha güçlüyüz. Sizlerden alığımız güçle, iklimlendirme sektöründe Türkiye sınırları içindeki liderliğimizi dünyaya taşıyarak, 2023 yılında Baymak markasının iklimlendirme sektöründe dünyanın en değerli ilk 10 markası arasında yer almasını sağlayacağımıza yürekten inanıyorum’’ dedi.

Gala gecesinde Aşkın Nur Yengi ve Volkan Konak sahne aldı

Toplantının ardından düzenlenen gala gecesinde bayiler Aşkın Nur Yengi ve Volkan Konak’ın şarkılarıyla eğlendi.  Etkinlik sonunda, Baymak ailesinin tüm üyeleri keyifli geçen organizasyonun ardından moral depolayarak yeni döneme başladı.

Önceki İçerikAlarko Carrier, ürünlerini Mardinli sektör profesyonellerine tanıttı
Sonraki İçerikBosch Termoteknoloji, İş Ortakları Toplantısı’nı gerçekleştirdi