Erol KAYAOĞLU

Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

“İş ortaklarımız ile birlikte belirlediğimiz güçlü hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz”

2023 yılı, Ar-Ge yatırımlarımıza, yeni ürün lansmanlarımıza, dijital yeniliklerimize devam ettiğimiz; kullanıcılarımız ve iş ortaklarımız için yeni finansal çözümlerimizle fark yarattığımız ve tüm bunların sonucunda yüksek performans sergilediğimiz bir yıl oldu. Geleneksel ürün gamımız olan kombi, şofben, termosifon, panel radyatörün yanı sıra ısı pompası gibi yeni iş kollarında da son derece başarılı sonuçlar elde ettik. Ana odağımızda yer alan “müşteri memnuniyeti” ve “müşteri deneyimi” alanında başarı puanımızı yüzde 90’ın üzerinde tutmayı sürdürdük, bu alanda da zirvedeki yerimizi koruduk. Üretimden satışa, pazarlamadan satış sonrası hizmetlere kadar 2024’e sıkı bir hazırlık yaptık. Hızlı bir giriş yaptığımız 2024 yılında da yine önemli ürün lansmanlarımız olacak. Bunun yanında müşteri deneyimi alanında yeni dijital uygulamalarımızı devreye alacağımız bir yıl olacak.

81 ilde güçlü bir iş ortağı yapılanmamız var. Türkiye’nin ilk sanayi şirketlerinden biri olarak sadece Ar-Ge, inovasyon ve üretim teknolojileri alanında değil, aynı zamanda kusursuz bir yetkili satıcı yapılanması için de yeni stratejilere odaklanıyoruz. 5 binin üzerinde iş ortağımızla birlikte, müşterilerimize kesintisiz hizmet sunmak için sürekli çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl yetkili satıcı ağımıza kıymetli iş ortakları ekledik ve 2024’e yönelik planlarımızı daha da güçlendirdik. Müşterilerimizin değişen ve gelişen beklentilerine hızlı ve etkin bir şekilde yanıt verebilmek için iş ortaklarımızın operasyonel verimliliklerini akademik eğitimler, yerinde ziyaretler, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiğimiz toplantılarla artırmaya odaklanıyoruz. Bu sayede müşteri memnuniyetini ve deneyimini en üst seviyeye çıkararak belirlediğimiz güçlü hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz.

Yetkili satıcılarımız DemirDöküm ailesinin önemli bir parçası, üyesi, güçlü bir destekçisi. Kusursuz bir müşteri deneyimi ve memnuniyeti oluşturmak için teknolojiyi, ürünleri en iyi şekilde anlatıyor, uygulamalarını en yüksek kalite ile yapıyor ve DemirDöküm’ü temsil ediyorlar. İş ortaklarımızla güçlü bir bağımız var. Pandemi veya ekonomik çalkantılar da dahil olmak üzere süreç ne olursa olsun, iş ortaklarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyor, desteklerimizle kendilerini güvende hissetmeleri için özveriyle çalışıyoruz. 70 yıllık başarımızda bu anahtar yaklaşım sayesinde ısıtma sektöründeki öncülüğümüze devam ediyoruz.

Tasarımla başlayan ürün yolculuğumuz, üretim, lojistik, satış ve pazarlama faaliyetleriyle devam ediyor. Biz her noktaya eş zamanlı iyileştirmeler yaparak geleceğimizi kurguluyoruz. İş ortaklarımızın işlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için geride bıraktığımız 70 yılda birbirinden kıymetli projeler hayata geçirdik. Onların başarısını desteklemek için net bir yol haritası planlıyoruz. Örneğin iş ortaklarımız için Sabancı Üniversitesi EDU Yönetici Geliştirme Birimi iş birliği ile DemirDöküm Akademi’yi hayata geçirdik. Buradaki hedefimiz iş ortaklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak. Bu eğitim serisi ile Yetkili Satıcı ve Satış noktalarımızın kullanıcılarımızın deneyimini daha da yukarıya taşıyabilmelerini hedefliyoruz. Eğitimlerimizin yanı sıra pazarlama ve satış desteklerimizle iş ortaklarımızın işlerini büyütmelerine katkı sağlıyoruz. İş ortaklarımızı desteklemek amacıyla birbirinden rekabetçi uygulamalarımızı devreye aldık. Bu bütünsel yaklaşımımızın, güçlü bir iş birliği ve karşılıklı başarı ile sonuçlandığını görmek bizi mutlu ediyor.

İş ortaklarımızın uzmanlıklarını ve donanımlarını daha iyi değerlendirmek, yeteneklerini artırmak için önümüzdeki süreçte DemirDöküm Akademi eğitim ve gelişim programlarımız devam edecek. DemirDöküm Akademi’de başarılı olan iş ortaklarımız “Müşterinin Yıldızları” unvanını almaya devam edecek. Ayrıca iş ortaklarımızın dijital dönüşüm süreçlerine aktif bir şekilde destek olarak, yeni teknolojiler ile çözümleri kullanıma sunmayı sürdüreceğiz.

Önceki İçerik“Bayilerimiz, sektördeki liderliğimizi pekiştirmemize büyük katkı sağlıyor”
Sonraki İçerik“Paydaşlarımızla birlikte ‘’Kazan Kazan’’ ilkesi doğrultusunda varlığımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz”