E.C.A., bayi ve paydaşlarıyla seminerde buluştu

Eğitime verdiği değeri kurulduğu günden bu yana kararlılıkla devam ettiren E.C.A., Türkiye genelinde faaliyet gösteren ısıtma soğutma alanındaki bayilerine ve paydaşlarına Ankara, Trabzon, Zonguldak ve Samsun’da seminer düzenledi.

Türkiye’de iklimlendirme sektörüne sunduğu yenilikler ve öncülüğünün yanı sıra eğitime verdiği önemi uzun yıllardır sürdüren E.C.A., Ankara, Trabzon, Zonguldak ve Samsun’da eğitim semineri gerçekleştirdi. E.C.A. bayileri, inşaat ve gaz firmalarının bir araya geldiği seminerlere yaklaşık 450 kişi katılım gösterdi. Confeo Premix, Calora Premix, Citius Premix, Proteus Premix kombiler, Felis Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan, Niobe Blue, Ecotech, Spylos klimalar, Elanus Pelet Soba ve panel radyatör grubunu içeren iklimlendirme ürünleriyle ilgili bilgi ve deneyimleri değerlendirmek, yeni ürünler hakkında bilgilendirme yapmak ve Emas Plus Sadakat Programı’nı konuşmak amacıyla yapılan seminerlerde, katılımcılar bilgi ve görüşlerini paylaşarak ilişkilerini güçlendirdi.

Geniş ürün gamı ve güçlü bayi yapısıyla E.C.A., böylelikle bir arada olmanın ve bilgi paylaşmanın değerini katılımcılarına yeniden yaşattı. Verilen seminerlerle yenilikçi sistemler hakkında bilgi sahibi olan bayi ve paydaşlar, yeni dönemin teknolojilerini ve gelişmelerini görme fırsatı yakaladı.

E.C.A.; bayi, inşaat ve gaz firmaları ile gerçekleştirdiği seminerlerine önümüzdeki aylarda, farklı illerde devam edecek.

Önceki İçerikTürkiye’ye yeni bir Alman boru firması daha geliyor
Sonraki İçerikAyvaz, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri için eğitim düzenledi