Masdaf, TÜYAK seminerlerinde paydaşlarıyla buluşmaya devam ediyor

 

Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı ve Derneği (TÜYAK) tarafından düzenlenen yüz yüze eğitim seminerlerinin gümüş sponsoru olan Masdaf, sektörün gelişimine katkı sağlayan etkinlikleri desteklemeye devam ediyor. 19 Kasım ve 10 Aralık’ta Kozyatağı Hilton Otel’de gerçekleştirilen seminerler kapsamında açılan sergiye, standlı katılım sağlayan Masdaf, katılımcılara; yangın pompası ürün grubunu ve hizmetlerini anlattı.

 

Masdaf’ın da sponsorları arasında yer aldığı TÜYAK seminerlerinde; 19 Kasım’da “Yangın Tesisatında Yivli Bağlantı ve Boru Askı Elemanları”, 10 Aralık’ta ise “Yüksek Depolarda Söndürme Sistemleri” konusu ele alındı. Sektör temsilcilerini bir araya getiren semineler, Kozyatağı Hilton Otel’de gerçekleştirildi.

 

Yangınla mücadelede etkili sistem çözümleri sunuyor

 

Yangın pompası ürün grubuyla da binalarda ve endüstri tesislerindeki sulu yangın söndürme sistemlerinin basınçlandırılmasını sağlayan Masdaf, yangın esnasında hem yapıların güvenliğini hem de binada yaşayan insanların güvenli bir şekilde olay yerinden tahliye edilmesini sağlıyor. 

Önceki İçerikKombi Klima Shop & Bosch Kıbrıs’ta bayi toplantısı düzenledi
Sonraki İçerikSolarEX İstanbul, dünya markalarının son teknoloji ürünlerini 15. kez yatırımcısıyla buluşturmaya hazırlanıyor