YEDAŞ’a İnovasyon Ödülü

YEDAŞ, bu yıl 19. kez düzenlenen, iş dünyasının Oscar ödülleri olarak bilinen Stevie Award International Business programında, Enerji Sektöründe İnovasyon kategorisinde Bronz Stevie ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Kaliteli hizmet anlayışı

Elde edilen büyük başarı ile ilgili açıklamada bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, “YEDAŞ 5.0 Dijital Dönüşüm Programımızdaki her bir projenin hizmet kalitemizin ve müşteri memnuniyetinin artmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kurum olarak bölgemizde sahip olduğumuz bilinçli, sürdürülebilir, çevik dijital dönüşüm yaklaşımının, global rekabet ortamında ödüllendirilmesi bizler için büyük bir gurur kaynağı oldu” dedi.

“Hedefimiz, uluslararası bilinirlilik”

YEDAŞ’ın 2 milyondan fazla müşteriye elektrik dağıtım hizmeti verdiğine dikkat çeken Hasan Yasir Bora, “Özellikle kurumsallaşma, bilgi teknolojileri, entegre yönetim sistemleri ve kalite yönetim sistemleri açısından şirketlerin uluslararası ölçekte bilinirliliği ve kalıcılığı anlamında oldukça büyük önem arz eden İnovasyon kategorisinde ödül kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu prestijli ödül ile uluslararası platformlarda yapılan değerlendirmeler ile ne kadar değerli çalışmaları hayata geçirdiğimizi bir kez daha gördük. Başarı ile uygulamaya devam ettiğimiz YEDAŞ 5.0 Dijital Dönüşüm Programında layık görüldüğümüz bu ödül bizleri oldukça heyecanlandırmıştır” diye konuştu.

“Müşteri memnuniyeti önceliğimiz”

Yeni uygulama döneminde şirketin teknolojik yatırımlarının hızlı bir şekilde devam edeceğini belirten Genel Müdür Bora, “İnovatif stratejilere yatırım yaparak ilerliyoruz. YEDAŞ’taki inovasyon stratejileri, kurumsal stratejileri ile bütünleşmiş durumdadır. Avrupa’da kullanılan ve yeni gelişim gösteren teknolojik süreçleri yakından takip ediyoruz. YEDAŞ olarak tüm süreçlerin odağına ‘müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmeti’ koyduklarını ifade eden Genel Müdür Bora, “Bu prestijli ödül ile uluslararası platformlarda yapılan değerlendirmeler ile ne kadar değerli çalışmaları hayata geçirdiğimizi bir kez daha gördük“ dedi.

Önceki İçerikİklimlendirme sektörünün duayen isimlerinden Metin Duruk, yaşamını yitirdi
Sonraki İçerik YENADER, jeotermal santrallerin verimliliğini artırmada yeni yaklaşımlar hakkında bilgi verdi