İSİB’ten, Boilers And Burners 2022 Fuarı’na milli katılım organizasyonu

 

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), 13-16 Eylül tarihleri arasında Rusya’nın St. Petersburg şehrinde gerçekleştirilen Boilers And Burners 2022 fuarına milli katılım organizasyonu gerçekleştirdi.Bu yıl 11.’si düzenlenen fuarda kazan, brülör,ısıtma ekipmanları, gaz ekipmanları ve diğer kazan dairesi ekipmanları alanında pek çok ürün sergilendi. Fuarda 180 katılımcı firma ile 10.000 civarında ziyaretçi ağırlandı.

İSİB’i temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Ünlü ile Denetim Kurulu Üyesi Ahmet Cevat Akkaya’nın katıldığı fuara Milli Katılım kapsamında 8 firma, bireysel katılım ile de 1 Türk firması iştirak etti. Türkiye Cumhuriyeti St. Petersburg Başkonsolosu Özgün Talu ve St. Petersburg Ticaret Ateşesi Çağrı Doğan Türk firmalarının standlarını ziyaret ederek katılımcılardan bilgiler aldı.

 

Boilers And Burners 2022 fuarının İklimlendirme sektörü açısından önemli olduğunu ifade eden İSİB Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Ünlü şunları söyledi: “Rusya yaklaşık 14 milyar dolarlık iklimlendirme sektörü ithalatı ile Dünya’nın 12. büyük sektör ithalatçısı konumunda. Türk İklimlendirme Sektörü olarak bu ülkede sektörümüzün alt ürün gruplarında ilk 10 ihracatçıdan biriyiz. Bölgesel olarak yakınlığımız bize büyük bir avantaj sağlıyor buna ek olarak uluslararası ilişkilerin mevcut durumu da Türkiye’yi Rusya açısından cazibe merkezi haline getirmiş vaziyette. Bu ortam bize ihracatımızı arttırma imkânı sunduğu kadar, ileride de bu pazarda hakimiyetimizi artırma imkânı sağlıyor. Sadece günlük satış hedeflemek yerine, müşterilerimizin sadakatini arttırıcı ihracatı hedefliyoruz. İSİB olarak fuar süresince sektörümüz firmalarımızı ve Rusya’daki misafirlerimizi standımızda ağırlamaktan ve görüşmelere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk.”

Önceki İçerikİSİB, ASHRAE CRC 14. Bölge Konferansı’na platin sponsor olarak katıldı
Sonraki İçerikİZODER’den yalıtım seferberliği çağrısı