COPA Eomix Plus tasarruf ve konforu bir arada sunuyor

 

İklimlendirme sektörünün öncü markası COPA Isı Sistemleri’nin dokunmatik ekranlı kombisi COPA Eomix Plus, konforlu kullanımı ve tasarrufu ile tüketicilerin ilk tercihi olmaya aday. COPA Akıllı Oda Termostatı’na bağlanabilen Eomix Plus, uzaktan kontrol edilebilme özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Çevreye saygılı, ekonomik ve yenilikçi ürün grubuyla iklimlendirme sektörünün önemli firmalarından COPA Isı Sistemleri, akıllı kombisi Eomix Plus ile tüketicilere tasarrufu ve konforu bir arada sunuyor. CP300S Smart oda termostatı ilavesiyle Eomix kombiler, kullanıcılara günlük ve haftalık program yapabilme, uygulama üzerinden akıllı telefon ile uzaktan kontrol imkanı sunuyor. COPA Eomix kombiler, sadece 40 cm genişliği ve 60 cm yüksekliği ile evinize girer girmezaz yer kaplayarak tasarrufa başlıyor.

 

Yüksek verimliliği ve düşük emisyon değerleri ile yakıt tasarrufunu artıran COPA Eomix Plus, Copa Akıllı Oda Termostatı ile kullanıldığında, %35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor. COPA Eomix Plus, 24kW, 35kW ve 42kW aralığında kapasite seçenekleri ile konforu ve yüksek enerji verimliliğini tek bir cihazda buluşturuyor. “En iyi kombi varlığını unutacağınız kombidir” söyleminden yola çıkarak COPA Eomix Plus kombilerde kullanılan özel tasarım‘silencer’sayesinde çalışma esnasında çıkabilecek gürültü en düşük seviyede tutulmaya çalışılır.

 

Diji­tal ve dokunmat­ik kontrol panel­­ve estetik tasarım

 

Kontrol paneli geliştirilmiş dijital ekran ve yazılıma sahip olan Eomix Plus, kullanım kolaylığı sağlayan dijital LCD LED ekranı ve dokunmatik kontrol paneli sayesinde hem estetik hem de ergonomiktir. Özel tasarım dokunmatik kontrol paneli ile sıcaklık ayarları ve servis parametreleri kolayca ayarlanan Eomix Plus’ta dış hava sensörü takılarak kontrol paneli, eko-panel olarak da kullanılabilir.

 

Kaliteyi önde tutan COPA Gaz Kontrol Grubu sayesinde yüksek performans

 

Avrupa’da kalitesini kanıtlamış, yaygın kullanılan gaz kontrol grubu ve yüksek verimli paslanmaz çelik ana eşanjörü bulunan Eomix Plus kombiler, kullanım ömrü boyunca daha yüksek kapasite ve verimi hedefler. Spiral formda, tek parça imalat ana eşanjörde kaynaklı bölümler bulunmamaktadır. Baca gazı içinde bulunan sert yoğuşma sularına karşı da son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

 

 

 

Önceki İçerikPa-Flex Kauçuk projelerin HVAC yalıtım tercihi olmaya devam ediyor
Sonraki İçerikDoğal gazın olmadığı bölgelere E.C.A.’dan elektrikli kombi çözümü: Arceus