Doğalgazlı Borulu Radyant Isıtıcılar Sanayi Isıtmada Fark Yaratıyor

Doğalgazlı borulu radyant ısıtıcılar, sanayi alanında bir numaralı ısıtıcılar olma yolunda ilerliyor. Sanayi tipi ısıtıcı modelleri içerisinde yer alan boru tipi radyant ısıtıcılar, endüstrideki üretim noktalarında hem yapılan işinin sabit bir ısıda kalmasını sağlar hem de iş kuralları gereği, çalışan personelin vücut sıcaklığını 20 derecede kalmasında önemli bir paya sahiptir.

Tavana, duvara, belli bir açıda kolay monte imkânı sunmaları sayesinde, dinamik, verimli, güvenli iç ortam ısısı getirmeleri; iş kalitesi yükselmesi, ayrıca personelin çalışma isteğini daha da yükselir. Bu noktada doğalgazlı borulu radyant ısıtıcıları seçmek isabetli karar olacaktır.

Ham maddeye yakınlık, dış ticaret, gemi, karayolu, uçak taşımacılığı, nüfus artış oranın yüksek seviyede olduğu Marmara Bölgesi’nde fabrikalar kurulmaya devam ediyor. Mevcut iş hatlarını genişletiyor. Hem iç ticaret hem de dış ticaret taleplerini karşılamak üzere fabrikalar ek yatırımlara sürdürmesi, ek yatırımların ısıtma maliyetini getirdiği işletmeciler yüzleşmek zorunda kalıyor ve danışmanlık ihtiyacı duyuyorlar, dolayısıyla uygun bir ısıtıcı seçmek hayati bir önem taşıyor. Peki, bu sorunu etkin ve hızlı nasıl çözebiliriz?

Mira Heating borulu endüstriyel radyant ısıtıcılar, her çeşit sanayi alanında yer alan fabrikaların iç alanlarını ısıtabilecek güçtedir. Isı enerjisini gereksiz harcamaz, aksine ısıyı ortama dengeli biçimde dağıtır. Boru ya da U tipi radyant ısıtıcı modelleri sunan Mira Heating, sektörde 30 yılı aşmış bulunduğu için sektörde uzman hale geldiğini söyleyebiliriz. Ortada bir ısıtma sorunu varsa, Mira Heating sorunu bilimsel hesaplamalarla, mühendislik gücüyle ve teknik yetkinliğe sahip personel ile fabrikalara ısıtma çözümleri getiriyor.

Önceki İçerikDoğal gazlı şöminelere ilgi pandemi sürecinde artıyor
Sonraki İçerikProfesyonel Mangalda Flamegrill- Maceracı Pişirme Sanatı