ODE Yalıtım’dan 35’inci yıla özel reklam filmi

 

Yalıtım sektöründe dünya markası olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım, 35’inci yılına özel bir reklam filmi yayınladı. RED and GREY imzalı filmde, yenilikçi Ar-Ge çalışmaları ile çevre dostu ve enerji tasarrufu sağlayan ürünler geliştiren ODE’nin 35 yıldır yerinde durmadığı ve bundan sonra da durmayacağı vurgusu yapıldı.

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerindeki ülkede yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından ODE Yalıtım, 35’inci yılına özel bir reklam filmi yayınladı. Ulusal televizyon kanallarında yayınlanan reklam filmi beğeni ile karşılandı.

 

Filmde, Türkiye’nin yalıtım sektörü lideri olmak için yüzde 100 yerli sermayeyle yola çıkan ODE’nin, yenilikçi Ar-Ge çalışmaları ile çevre dostu ve enerji tasarrufu sağlayan ürünler geliştirdiği vurgulandı. Filmde ayrıca, bu topraklardan çıkan bir dünya markası olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren ODE’nin 35 yıldır yerinde durmadığının ve bundan sonra da durmayacağının altı çizildi. Kuruluş döneminden fotoğrafların ekrana gelmesiyle başlayan reklam filminde, ODE’nin dünya standartlarındaki modern tesislerinden ve Ar-Ge laboratuvarından görüntüler de yer aldı.

 

RED and GREY imzalı film, ekranların yanı sıra ODE Yalıtım’ın sosyal medya hesapları ve Youtube sayfası üzerinden de izlenebiliyor.

Önceki İçerikEmas Makina, yılı yüzde 62’lik büyümeyle kapatıyor
Sonraki İçerikSystemair HSK; hastanelerde taze havanın önemine dikkat çekiyor