Copa Isı Sistemleri ihracat ödülünün sahibi oldu

 

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından ‘2019 yılı En Çok Radyatör İhracatı Yapan  2. Firma’ seçilen Copa Isı Sistemleri ödülünü aldı.

 

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından her yıl düzenlenen ‘İklimlendirme Sektörü Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni’, bu yıl pandemi nedeniyle plaket teslim töreni olarak düzenlendi. 27 Ekim’de İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet H. Şanal ve İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Zeki Poyraz’ın plaket teslimi için Copa Isı Sistemleri’ne yaptıkları ziyaret sonucunda Copa Isı Sistemleri, 2019 yılında en çok radyatör ihracatı yapan 2. firma ödülüne layık görüldü. Daha önceki yıllarda da bu ödülü kazanan Copa Isı Sistemleri, ihracattaki başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

 

1992 yılından itibaren Bursa’da bulunan üretim tesislerinde %100 Türk sermayesi ile üretim yapan Copa Isı Sistemleri’nin ürün portföyünde; kombi, panel radyatör, dekoratif panel radyatör, alüminyum radyatör, havlupan, radyatör vanaları, montaj aksesuarları ve klimalar bulunuyor. Üretiminin % 80’ini 40’tan fazla ülkeye ihraç eden Copa Isı Sistemleri; radyatördeki başarısını iklimlendirme sektörünün tamamlayıcı diğer ürünlerinde de sağlamayı hedefliyor.

                                           

Önceki İçerikSocial Media Awards’tan Buderus’a ödül
Sonraki İçerikCopa Isı Sistemleri Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı arasında