Vira Isı, ürünlerini prestijli projeler ile buluşturmaya devam ediyor

İstanbul’un en prestijli projelerinden Taksim 360 ve Üsküdar Nevbahar projelerinde ViraDeg vakum degazörleri tercih edildi.

2019 Haziran ayında yaptığı toplantı ile yurtdışındaki bayilerine ve yurtiçindeki projecilere ViraDeg Vakum Degazörü’nü tanıtan Vira Isı ve Endüstriyel Ürünler AŞ tanıtımını yaptığı ürünlerin Avrupa’nın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de deprestijli projelerde kullanılmasının gururunu yaşıyor.

Vakumlu gaz giderici olarak da isimlendirilebilen ViraDeg Vakum Degazörleri, birçok sistem durumu ve bilgilerini okuyabilen ve kaydedebilen tam otomatik bir kontrol sistemine sahip. ViraDeg optimum enerji verimliliği elde edilmesine ve sağlıklı bir ısıtma sistemi sağlanmasına olanak tanırken zamanla oluşabilecek maliyetlerden de tasarrufunu sağlayan paket tip bir ürün. Korozyon gibi havadan kaynaklanan sorunların önüne geçebilmek ve sistemin ömrünü uzatmak amaçlanıyor.

Vira, Taksim 360 projesine Avrupa standartlarında üretmiş olduğu manyetik tortu tutucu, hava ayrıcı, otomatik hava purjörleri ve vakum degazörü ile komple sistem çözümü sundu. Manyetik tortu tutucu ile tesisattaki hem tortuların hem de metal partiküllerin tutulması amaçlanırken, otomatik hava purjörleri ile uç noktalarda biriken serbest havanın, hava ayırıcı ile hava kabarcıklarının ve vakum degazörü ile çözünmüş havanın ayrıştırılması amaçlandı. Sisteme bypass şeklinde bağlanan ViraDeg-R modeli refill özelliği ile sistem basıncının düşmesi halinde dolum yaparak basıncı dengeliyor.

Üsküdar Nevbahar Projesi’nde ise ViraDeg V6 modeli tercih edildi

ViraDeg vakum degazörleri 4 bara kadar olan tesisatlarda ViraDeg V4, 6 bara kadar olan tesisatlarda ViraDeg V6 ve 9 bara kadar olan tesisatlarda ise ViraDeg V9 modeli  ile hizmet veriyor. ViraDeg V4-R, V6-R ve V9-R modelleri ise bu ürünlerin otomatik dolum özelliği olan versiyonları. Bunun yanı sıra tesisatın tamamen havasızlaşması durumunda kendini standby konumuna alarak enerji israfının önüne geçiliyor. Tesisata yeniden birhava girişi durumunda tekrar çalışmaya başlayarak sistemi sürekli havadan arındırmış olur.

Önceki İçerikMasdaf, renovasyon projelerinde de işletmelerin tercihi oluyor
Sonraki İçerikKayalar Grup, vana sektörünü dünyaya duyurmaya devam ediyor