Vaillant Group Türkiye’de yeni yapılanma

Vaillant Group Türkiye müşteri deneyimini önceliklendirdiği yeni projesi kapsamında satış ve pazarlama departmanlarında organizasyonel değişiklikler gerçekleştirdi. Bu kapsamda satış ve pazarlama fonksiyonları artık Vaillant Group Türkiye çatısı altında tek bir kanaldan yönetilecek. 01 Ocak 2021 tarihinden itibaren Erol Kayaoğlu Vaillant, DemirDöküm ve Protherm markalarından sorumlu Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Ufuk Atan Vaillant, DemirDöküm ve Protherm markalarından sorumlu Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlenecek.

Bünyesinde Vaillant, DemirDöküm ve Protherm markalarının yer aldığı Vaillant Group Türkiye, müşteri deneyimini önceliklendirerek pazarda yarattığı farkı bir adım daha ileri taşıyor. Bu kapsamda hayata geçirilen “Müşteri Odaklı Organizasyon Projesi” ile grup bünyesinde yer alan satış ve pazarlama departmanlarında organizasyonel değişiklikler gerçekleştirdi.

Müşteri ve piyasa odaklılığını geliştirerek daha çevik bir yapıya ulaşmak hedefiyle yola çıkılan projede, bu kanallara yön veren birimler olan satış ve pazarlama süreçlerinin geliştirilmesi önceliklendirildi. Vaillant Group Türkiye’nin büyümesini; müşteri taleplerine ve pazar koşullarına en etkin şekilde karşılık vermesini hedefleyen “Müşteri Odaklı Organizasyon Projesi”  kapsamında bir dizi çalışma gerçekleştirildi. Yapılan çalışmaların sonucunda markalar arasındaki sinerjiyi artırmak, müşteri ihtiyaçlarının hızlı ve etkin bir şekilde karşılamak, müşteri deneyimini iyileştirmek hedeflendi. Bu doğrultuda planlanan yeni organizasyon yapısında DemirDöküm Satış ve Pazarlama Departmanları ile Vaillant Satış ve Pazarlama Departmanları Vaillant Group Türkiye Satış ve Vaillant Group Türkiye Pazarlama olarak iki ayrı departman şeklinde yeniden yapılandırıldı. 1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla devreye alınacak yeni yapılanma ile marka bazında sunulan uygulama ve hizmetler daha yapısal bir şekilde ele alınacak.

Mevcut satış ve pazarlama birimlerinin organizasyonel yapılarında da değişiklikler meydana geldi

Firma bünyesinde yapılan bu değişiklikle mevcut satış ve pazarlama birimlerinin organizasyonel yapılarında da değişiklikler meydana geldi. 2014 yılından bu yana Vaillant Satış ve Pazarlama Direktörü görevini yürüten Erol Kayaoğlu yeni yapılanmanın hayata geçmesiyle birlikte satış departmanı bünyesinde Vaillant, DemirDöküm ve Protherm markalarından sorumlu Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlenecek. Buna göre DemirDöküm Yurtiçi Satış organizasyonu ve Vaillant Türkiye Satış Organizasyonu Erol Kayaoğlu’na bağlı olarak çalışacak. 1996 yılından beri şirket bünyesinde çeşitli departmanlarda görev alan ve son olarak DemirDöküm Yurtiçi Satış Müdürü olarak görevini yürüten Ufuk Atan ise pazarlama departmanı bünyesinde Vaillant, DemirDöküm ve Protherm markalarından sorumlu Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlenecek. Atan, yeni yapılanma ile DemirDöküm Pazarlama, Vaillant Türkiye pazarlama, kurumsal iletişim,  ürün yönetimi ve teknik eğitim departmanlarının yönetiminden de sorumlu olacak.

Önceki İçerikMasdaf Üniversiteler Arası Proje Yarışması’na başvurular başladı
Sonraki İçerikAlarko Carrier’ın Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması sonuçlandı