Borusan Mannesmann’dan mekanik tesisat sektörüne boru hattı uygulaması

 

Borusan Mannesmann, yeni uygulaması boru hattı ile mekanik tesisat sektörü profesyonellerinin çelik boru ile ilgili bilgi alabileceği güçlü bir kanal sunuyor. Üstelik uygulama içinde hesaplamalar ve sektörle ilgili haberlerde yer alıyor.

 

Türkiye çelik boru pazarı firmalarından Borusan Mannesmann, demir-çelik sanayinin dijital teknolojileri süreçlerine en hızlı adapte eden şirketi olarak paydaşlarına farklı çözümlerle ulaşmaya devam ediyor. Şirket mekanik tesisat sektöründe çalışan mühendis ve uzmanların Borusan Mannesmann ürünlerine, bayilerine ve satış yöneticilerine daha kolay erişmelerini mümkün kılan yeni bir uygulamayı hizmete sundu. Boru hattı adı verilen yeni uygulama, mekanik tesisat sektöründe çalışan inşaat firmalarının mekanik koordinatörlerinin, mekanik proje firmalarında çalışanların ve mekanik taahhüt şirketlerindeki mühendis ve satın alma görevlilerinin yoğun iş tempolarını azaltan, hayatlarını kolaylaştıran çözümler getiriyor.

 

Borusan Mannesmann bir tık ötede

 

Boru hattı uygulaması içerisinde güncel, sektörel ve finansal haberlerin paylaşılacağı bir akış yer alırken boru metraj ve hacimlerini hesaplayan bir hesap makinesi ve güncel fiyat hesaplama araçları üzerinden de teklif alma süreçlerini hızla yürütebilecekler. Kullanıcılar ayrıca kendilerine en yakın Borusan Mannesmann bayisine erişebilecek, kişiye özel satış yöneticilerine tek tıkla ulaşabilecek ve Borusan Mannesmann katalogları, kalite belgeleri, ürün değerlendirme ekranları ve satışı yapılan boruların kimlik kartı olarak adlandırılabilecek MTC belgelerine de hızla erişebilecekler.

 

Borusan Mannesmann tarafından hazırlanan mobil uygulamaya üyelikle ve üye olmadan katılmak mümkün. Ancak uygulama üye olan kullanıcılara özel olarak satış yöneticisi atanması ve talep listelerinin teklif dosyası haline getirilmesi vb birçok farklı avantaj da sunuyor.

 

Uygulama tüm mekanik tesisat profesyonellerinin Borusan Mannesmann’a kolayca ulaşabilmelerini, ürünler hakkında detaylı bilgi alabilmelerini, mekanik tesisat sektöründeki gelişmelere, finans ve ürün haberlerine mobil iletişim cihazları üzerinden erişim sağlamalarını hedefliyor.

 

 

 

 

 

Önceki İçerik“Hafif ticari ve ticari iklimlendirmede pazardaki toparlanma biraz daha zaman alacak gibi görünüyor”
Sonraki İçerikBornova abone merkezi yeni adresinde