MİMSAN, 23-26 Kasım’da Entech Fuarı’ndaydı

 

Atıktan enerji alanında yerli teknolojinin öncü markası olan MİMSAN Grup, 23-26 Kasım tarihleri arasında Ankara’da Congresium – ATO Kongre ve Sergi gerçekleşen; çevre teknolojileri, geri dönüşüm ve sıfır atık fuarı Entech’de ziyaretçilerini ağırladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler birliği tarafından desteklenen fuar; çevre teknolojileri, geri dönüşüm ve sıfır atık alanında;  Türkiye, Balkanlar, BDT Ülkeleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Uzak Doğu, Batı Avrupa ve Amerika’dan sektör profesyonellerini bir araya getirdi.

Biyokütleden enerji santrali alanında başarılı projelere imza atan MİMSAN Grup, dört gün süren fuar süresince standını ziyaret eden sektör profesyonellerine; zirai atıkların, orman atıklarının, arıtma çamurunun ve şehir çöplerinin bertaraf edilmesini sağlayan biyokütle enerji santrallerini anlattı.

Enerji sektörünün önemli fuarları arasında yer alan Entech Fuarı’nda;  Türkiye, Balkanlar, BDT Ülkeleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Uzak Doğu, Batı Avrupa ve Amerika’dan sektör profesyonelleri ile bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten MİMSAN Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Hacer İlhan Yiğit, sözlerine şöyle devam etti: “MİMSAN Grup olarak Türkiye’de kurulumunu gerçekleştirdiğimiz biyokütle enerji santrali projelerine; dizayndan imalata, saha montajından devreye almaya kadar tüm aşamalarında anahtar teslim çözümler sunuyoruz. Yurt dışındaki projelerde ise daha çok ekipman tedarikçisi konumunda yer alıyoruz. Sektörümüzün dünyaya tanıtılmasına katkı sağlayan bu tür organizasyonlarda yer alarak; biyokütleden enerji alanındaki gücümüzü dünyaya duyurmayı, mevcut pazarlardaki iş hacmimizi geliştirmeyi ve yeni pazarlarda iş bağlantıları kurmayı hedefliyoruz.”

Önceki İçerikEnspire yenilenebilir enerji projeleriyle çevreci çözümler sunuyor
Sonraki İçerikŞirketler için ölümsüzlük iksiri