Kombi Klima Shop & Bosch Kıbrıs’ta bayi toplantısı düzenlendi

 

Kıbrıs Bayi toplantısı, Acapulco Resort Convention Otel’de 340 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

 

11- 13 Kasım tarihleri arasında Kombi Klima Shop’un Bosch Partner üyelerine yönelik düzenlediği Kıbrıs bayi toplantısında firmalar 3 gün boyunca dolu dolu, keyifli zaman geçirdiler. Bosch Termoteknik’in değerli yöneticileri, sektörel dergi ve derneklerin de katıldığı etkinlik, hem kısa bir tatil hem de bilgi alışverişinin olduğu verimli bir toplantı olarak gerçekleşti.

 

İlk gün Kıbrıs’ın güzel havasından faydalanan firmalar, ikinci gün yoğun bir katılım ile farklı konseptte düzenlenen toplantıya katıldılar. Toplantı ilk olarak Kombi Klima Shop Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kaya’nın hoş geldiniz ve açılış konuşması ile başladı. Kurulduğu günden beridir sektörüne her zaman değer katmayı ve faydalı olmayı hedef haline getiren Kombi Klima Shop, değerli firmalarına teşekkür ederek gelecekteki yeni iş alanları hakkında bilgi verdi.

Bosch’un değerli yöneticileri sırası ile Pazarlama Direktörü Ali Aktaş, Bosch pazarlama aktiviteleri, Servis Direktörü Nazif Özakıncı Bosch servis hizmetleri ve Ülke Satış Direktörü Murat Korkmaz da Bosch satış faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Bosch Türkiye Satış Müdürü Volkan Güldaval ve Satış Müdürü Burak Yünoğlu da Bosch’un 2022 yılında düzenlediği kampanyalar ve firmalara sağladığı avantajları sundular.

 

Kombi Klima Shop’un “İklimimizden İlham aldık” konseptli Yeni Tanıtım Filmi ilk defa Bayi toplantısında, katılımcıların beğenisine sunuldu ve yoğun ilgi gördü. Bu bölümde Tesider Dernek Başkanı Yücel Yorulmaz, meslek liselerine ve öğrencilerine katkıda bulundukları için Deniz Kaya’ya plaket verdi. MTD Derneği Başkanı Taner Çelik, Kombi Klima Shop’un sektörümüze olan fayda ve destekleri için teşekkürlerini iletti.

 

Toplantının merakla beklenen Kombi Klima Shop Bilgi Yarışması,

cevaplayalım / anlatalım / eğlenelim / kazanalım formatında Erdem Genç tarafından sunuldu. Firmalar, hem yarıştılar hem de neden Kombi Klima Shop ile çalıştıklarını ve sunduğu avantajlar hakkında bilgi verdiler. Yarışmaya yoğun katılım gösteren misafirler, keyifli anlar geçirdiler. Ödüllü Yarışma sonucunda kazanan ilk 3 firmaya Bosch Condens Kombi hediyesi verildi. Yine dördüncü ve onuncu arasında yer alan firmalar da Bosch TR36RF kablosuz programlanabilir termostat kazandılar. Ayrıca yarışmaya katılan tüm firmalar da 500 TL indirim hakkı kazandı. Çok verimli geçen Kıbrıs bayi toplantısı hatıra fotoğraf çekimi ile sonlandı.

 

Program, Kombi Klima Shop Spor müsabakaları ile devam etti. Futbol, Voleybol, Basketbol, Penaltı Atışı ve Tavla oyunlarında, firmalar bu alanda da usta olduklarını gösterdiler. Yarışmalarda kazanan centilmenlik ve arkadaşlık oldu.

Gala yemeği ise bilgi yarışması ve spor müsabakalarının kazananlarına kupa takdimi ile başladı. Ayrıca 2022 yılında en çok Bosch kombi devreye alan ve ilk üçte olan Bosch Elit bayilerine, Bosch Ülke Satış Direktörü Murat Korkmaz tarafından Bosch Condens 2200 / 24 kW kombi hediye edildi. Misafirler, gala yemeğinde müzik ve eğlencenin tadını çıkartarak, sanatçıya katılım sağlayarak günün hatta yılın yorgunluğunu atarak, enerji depoladılar.

 

Dolu dolu geçen 3 günün sonunda Deniz Kaya, Kombi Klima Shop olarak; “Gücümüzü ve desteğimizi firmalardan alan, şeffaflık ve güvene dayalı bir iş ortaklığı felsefesi ile beraber kazanalım mantığıyla hareket eden, sorun değil çözüm üreten bir satış firması olarak” yollarına devam edeceklerini vurguladı.

 

Kombi Klima Shop’u daha yakından tanımak isteyenler, aşağıdaki QR koddan Yeni tanıtım filmini izleyebilirler.

 

 

 

 

 

Önceki İçerikArmatür Derneği, yılsonunda 4 milyar dolarlık ihracat rakamına ulaşacağını öngörüyor
Sonraki İçerikArmatür Derneği Başkanı Gökhan Turhan ve ekibi dergimizi ziyaret etti.