İGDAŞ “Esenyurt Şebeke Şefliği” hizmete açıldı


Esenyurt ve çevresinde 29 mahallede İGDAŞ abonesine hizmet verecek olan “Esenyurt Şebeke Şefliği”,törenle hizmete açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Burası artık İGDAŞ İstanbul İşletme Müdürlüğü’nün en büyük şebeke şefliği olacak. 283 binin üzerinde aboneye buradan kesintisiz güvenli doğal gaz arzı sağlayabileceğiz” diye konuştu.

 

Esenyurt’ta Selahattin Eyyübi Mahallesi’nde hizmete giren İGDAŞ şebeke şefliği için, 26 Ağustos Cuma günü açılış töreni düzenlendi. Çok sayıda İBB ve İGDAŞ yöneticisinin katıldığı törende, açılış konuşmasını İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar gerçekleştirdi.

 

Esenyurt’un1 milyona yaklaşan nüfusu ile Türkiye’nin 57 ilinden ve972 ilçesinden daha büyük bir ilçe olduğunu kaydeden Çağlar, şöyle devam etti: “Büyükşehir Belediyemizin en değerli şirketlerinden İGDAŞ, kentimize güvenli doğal gaz arzının kesintisiz olarak sürdürülmesi ve abone memnuniyetini en üst seviyede sağlayabilmek için ciddi bir mesai harcıyor. Yerinde hizmet anlayışıyla Esenyurt’ta yaşayan hemşerilerimize yönelik hizmet kalitemizi artıracağız. Bundan önce bölgeyi Avcılar ve Beylikdüzü Şebeke Şefliklerimizden ortak yönetiyorduk. Bugünden sonra artık doğrudan Esenyurt Şebeke Şefliğimizden yöneteceğiz. Burası İstanbul İşletme Müdürlüğümüzün en yoğun şebeke şefliği olacak. İstanbul’un 39 ilçesine de hiçbir ayrım yapmadan eşit hizmet götürmeye devam edeceğiz.”

Önceki İçerikXylem 2025 yılına kadar 16,5 milyar metreküpten fazla su tasarrufu yapmayı hedefliyor
Sonraki İçerik“İklimlendirme sektöründe yüksek verimlilik, enerji maliyetlerinin global olarak artması nedeniyle daha da önem kazandı”