Meva Şehir’in tercihi: yüksek verimli Mimsan kazanlar oldu

Ankara’nın en prestijli projelerinden biri olan Meva Şehir’in ısıtma sistemlerinde Mimsan’ın tasarruflu, kullanıcı dostu ve çevreci “MGS serisi Üç Geçişli Skoç Tip Sıcak Su Kazanı” tercih edildi.

Isıtma sektörü markası Mimsan, yüksek verimli ısıtma teknolojileri ile Türkiye’nin prestijli projelerine katma değer sağlamaya devam ediyor. Bu projelerinden biri olan ve Ünsal Group tarafından Ankara’da hayata geçirilen Meva Şehir’in de ısıtma sistemlerindeki tercihi Mimsan oldu.

Ankara’nın yeni cazibe merkezi olarak kabul edilen Eryaman bölgesinde 107 dönüm arsa üzerine inşa edilen Meva Şehir; modern mimarisi, geniş yeşil alanları ve sosyal imkânlarıyla Ankara’nın gözde projeleri arasında yer alıyor. 1800 konut, okul, restoran ve AVM’den oluşan projenin ısıtma sisteminde, Mimsan’ın MGS serisi üç geçişli skoç tip sıcak su kazanı kullanıldı. Kalitesi, mühendislik hizmetleri ve marka güvenliği nedeniyle tercih edilen Mimsan, projeye, satış öncesinde yaklaşık iki ay süren keşif ve projelendirme desteği de verdi. Projedeki binaların ısı kaybı esas alınarak seçilen, ısıl verimi ve ısıtma verdisi yüksek kazanlar hem amortisman süresini kısaltacak hem de konfor ve çevre kirliliği konularında önemli bir kazanım sağlayacak.

MGS serisi kazanlar, düşük emisyon değerleri ile çevreyi, yüzde 95’lere varan yüksek yanma verimiyle de enerji kaynaklarını koruyor. “Kaskad kazan kontrol panelleri”  üzerinden uzaktan yönetilebilen kazanların kazan suyu çıkış sıcaklığı, dış hava sıcaklığına göre ayarlanabiliyor. Böylece cihaz, çalışması istenilen saatlerde konfor şartlarına uygun olarak çalıştırabiliyor, diğer saatlerde ise ekonomi moduna alınarak, tasarruf edilmesi sağlanıyor. 38 yıldır çevreyi ve kullanıcısını koruyabilmek amacıyla konforlu, verimli ve kullanıcı dostu kazan teknolojileri üreten Mimsan, enerji verimliliği yüksek MGS serisi üç geçişli skoç tip sıcak su kazanları ile Meva Şehir’in ısıtmasında maksimum enerji tasarrufu, işletme kolaylığı ve yüksek konfor sunacak.

Önceki İçerikDoğu İklimlendirme yangın ve duman damperleri, Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası’nda
Sonraki İçerikYurt dışı projeler, Pa-Flex Kauçuk’u tercih ediyor