Mekanik ve havalandırma projelerinde Pa-Flex etkisi

Yaz sezonunun sonuna geldiğimiz bugünlerde üretim hızını düşürmeden yoğun bir tempoda sektöre hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Pa-Flex Kauçuk Satış ve Pazarlama Müdürü Cafer Basık, “Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışı mekanik ve havalandırma projelerinde de yer almaktan mutluyuz. Hatta denebilir ki yurtdışı satışlarımız daha yüksek seviyede seyretmekte. Rakamsal büyüme yanında üretim kapasitemiz de taleple doğru oranda arttı. Türk markası olarak üç kıtada devam eden çeşitli projelerde yer almak bizlere gurur verdiği gibi ülkemize döviz girdisine katkıda bulunmaktan da mutluluk duyuyoruz. Orta Asya ve Ortadoğu ülkeleri olduğu kadar belli Afrika ülkeleri ve Avrupa’nın yapılanmakta olan birçok ülkesine ihracat yapmaya devam ediyoruz. Distribütör ve bayi kanalları ile ürünlerimiz stoklardan teslim edilebildiği gibi proje bazlı direkt talepler de tarafımızca karşılanmakta” açıklamasında bulundu.

Pa-Flex Kauçuk Satış ve Pazarlama Müdürü Cafer Basık: “Liv Hospital hastane projesinin hava kanalları izolasyonları Pa-Flex marka olarak tercih edildi”

Cafer Basık son projelerine ilişkin şu bilgileri verdi: “Yurtiçinde ise son olarak İstanbul’da inşaası devam eden, Vadi İstanbul kompleksi içinde yer alan Liv Hospital hastane projesinin hava kanalları izolasyonları Pa-Flex marka olarak tercih edildi. İlk olarak İstanbul Ulus’taki hastanesi ile sektöre yeni bir soluk getiren Liv Hospital çeşitli şehirlerdeki şubelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Özellikle havalandırma kanalı ve izolasyon uygulama firmalarının birinci tercihi olmamızdaki etken olan mukavim, kolay yırtılmayan ve yoğunluk değerinden ödün vermeyen levha tipi ürünlerimiz katalog değerlerine uyumuyla da projelerde onay görmekte. Rekabetçi fiyat, hızlı teslimat ve kaliteli ürün bileşenlerini bünyesinde toplayan Pa-Flex kauçuk yine marka bir proje olan Liv Hospital projelerine tedarikçi olarak hizmet vermeye devam edecektir.”

Önceki İçerikKıyı İstanbul’da İklimlendirme Çözümü İmbat’tan
Sonraki İçerikÖdüllü projede Viessmann tercih edildi