TTL Tütün A.Ş.’nin Torbalı Fabrikasında UL Listeli ve FM onaylı Etna yangın pompaları tercih edildi

Türkiye’nin önde gelen tütün ihracatçılarından TTL Tütün A.Ş.’nin İzmir Torbalı’da bulunan fabrikasında UL listeli ve FM onaylı Etna yangın pompaları tercih edildi.

150.000 m2 tesis alanında, 45.000 m2 kapalı alana sahip; yönetim binaları, üretim tesisi, kapalı depo yapılarından oluşan yapıda tesis edilen 750 gpm debi ve 130 psi basınç kapasiteye sahip ETNA ETN UF Serisi UL Listeli, FM Onaylı yangın pompaları; tek kademeli, uçtan emişli pompalar, dizel motor, koruma kontrol panoları, pilot pompasının yanı sıra standart yangın pompası sistem aksesuarlarıyla eksiksiz bir set olarak teslim edilmektedir.

UL nedir? ABD merkezli Underwriters Laboratories Inc. (UL), ürün güvenirliği konusunda standartlar hazırlayan ve bu standartlar kapsamında malzemelerin, ürünlerin, yapıların, tesislerin, proseslerin veya sistemlerin güvenirliğini test eden bağımsız bir ürün güvenlik sertifikasyon kuruluşudur.

FM nedir? FM Approvals, FM Global’in şirketler için endüstriyel, ticari ürün ve servisleri sertifikalandıran birimidir. FM Approvals, üçüncü taraf test ve belgelendirme hizmetleri konusunda uluslararası bir liderdir. Mal hasarını önleme, ürün ve hizmetlerin ticari ve endüstriyel tesislerde kullanılmak üzere en yüksek kalite, teknik bütünlük ve performans standartlarına uygun olmasını sağlar.

ETN UF Serisi Malzeme Özellikleri

Pompa Gövdesi : GGG40 Sfero Döküm

Fan(çark) : Bronz (CuSn10)

Pompa Mili : AISI420 Paslanmaz Çelik

Sızdırmazlık  : Yumuşak salmastra

Rulman : Uzun ömürlü, gresli, kapalı tip

Yeniliklere öncülük eden ETNA, gelişmiş pompa özelliklerini ileri teknoloji ile buluşturarak kaliteli, güvenilir, çevreye duyarlı ve düşük işletme maliyetli ürünlerini sektörün ve son kullanıcıların hizmetine sunmaktadır. 47 yılı aşan üretim ve sektör tecrübesi ile ETNA ürünleri, Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde tercih ediliyor ve güvenle kullanılıyor.

 

Önceki İçerikTaşkent Sinomed Md Hastanesi’nde ‘Daikin’ imzası
Sonraki İçerikSirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı’nda Lowara kalitesi hizmet veriyor