JENESIS’de 2022 yılsonu ödülleri dağıtıldı

 

2022 yılında tüm hedeflerini başarıyla aşan JENESIS ekibinde en başarılı çalışanlara ödülleri, departman müdürleri tarafından verildi. Ayrıca bu sene Jenesis’deki çalışma hayatında 15 yılını geçen Adem Tutumlu ve 20 yılını geçen Tayfun Güllü’ye de onur plaketleri Genel Müdür Fatih Savaşkan tarafından sunuldu.

 

2022 yılında gerek adet bazında gerek de döviz bazında ciro açısından hedeflerini %24 aştıklarını belirten Genel Müdür Fatih Savaşkan, tüm çalışanlara katkılarından dolayı teşekkür etti. Bu sene ihracat yaptıkları ülke sayısına da 3 yeni ülke ekleyerek artırdıklarını ve hem Rusya’da hem de Özbekistan’da yeni distribütörlük oluşturduklarına değinen Fatih Savaşkan, ekibiyle gurur duyduğunu ve JENESIS ailesinin büyüyerek devam edeceğine inandığını belirtti.

 

Fatih Savaşkan, “2023 yılından beklentiler çok olumlu olmasa da krizleri fırsata çevirmeyi iyi bilen bir vizyona sahibiz. Geliştirdiğimiz yeni teknolojiler sayesinde enerji verimliliğini artırmaya ve işletme dostu sistemler üretmeye devam ederek, sıkıntılı dönemleri de başarıyla geçireceğimizden eminiz” diye ekledi.

Önceki İçerikDaikin hava temizleme cihazları ile kaliteli bir iç ortam havası solumak sizin de hakkiniz
Sonraki İçerikAnkara Büyükşehir Belediyesi Altınpark Kapalı Yüzme Salonu yapımında, Aldağ iklimlendirme sistemleri kullanıldı