Kombi Klima Shop, Alibeyköy şube açılışını yaptı

 

Kombi Klima Shop, İstanbul’daki yeni şubesini, Alibeyköy’de 8 Aralık tarihinde sektörden 400 temsilcinin katılımıyla gerçekleştirdi.

 

Bugüne kadar Ataşehir’deki genel müdürlüğü ve Ümraniye şubesi ile 81 ilde 4.000’in üzerinde firmaya hizmet veren Kombi Klima Shop, yeni lokasyonu Alibeyköy şube ile de sektörüne değer katmaya devam edecek.

 

Açılışta sektördeki değerli markaların yöneticilerinden, iş ortaklarına, sektörel dergilerden, derneklere, birçok katılımcı yer aldı. Kurdele kesim töreni, Kombi Klima Shop Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kaya’nın hoş geldiniz ve açılış konuşması ile başladı. Dijitalleşmenin ve hızlı teslimatının önemini vurgulayan Kaya, sözü sektörün değerli yöneticilerine bıraktı.

 

Sırası ile Timder Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yıldırım, Sanica Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Fatinoğlu, E.C.A. Emas Makine Genel Müdürü Mehmet Özokumuşoğlu, Bosch Genel Müdürü Kıvanç Arman, Termo Teknik Genel Müdürü Emin Kasan, Vaillant Group Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, TEKA Genel Müdürü Barış Orbay açılışa konuşmalarıyla destek vererek Kombi Klima Shop’a yeni ofislerinin hayırlı olmasını dilediler ve sektöre olan katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Açılış duasından sonra değerli konuşmacıların eşliğinde kurdele merasimi gerçekleşti. Daha sonra misafirler, canlı trio müziği eşliğinde öğlen yemeğinde sohbet etme fırsatı buldular.

 

Kombi Klima Shop, 3.200 m2  depo alanına sahip Alibeyköy şubesi ile Avrupa yakasındaki müşterilerine çok daha yakın olmayı hedefliyor. İstanbul içinde 6 sevkiyat aracı ile firmalarına yarım günde teslimat yapıyor. Diğer yerlerde iline ve ilçesine göre 1-5 günde teslimat gerçekleştiriyor. Hem de ücretsiz teslimat yapıyor. Hasarsız ve hızlı sevk etmek için il ve ilçe bazında farklı lojistik şirketleri ile çalışıyor. Türkiye genelinde büyüyen saha satış ekibi ile de her firmaya dokunarak en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.

 

Kombi Klima Shop’u daha yakından tanımak isteyenler, aşağıdaki QR koddan açılışın tekrar videosunu izleyebilirler.

 

Önceki İçerikESSİAD, ‘Enerji maliyetlerini nasıl azaltırız?’ semineri gerçekleştirdi
Sonraki İçerikDaikin Europe, Çek Cumhuriyeti’ndeki ısı pompası üretim kapasitesini genişletiyor