Sağlık sektörünün kauçuk yalıtımındaki tercih: Pa-Flex Kauçuk

Firmanın aldığı projelere ve referanslarına ilişkin açıklaması aşağıdaki gibidir: “

İkinci yarısına girdiğimiz 2022 yılında, Pa-Flex Kauçuk markamızla kamu ve özel projelerde yer aldık ve almaya devam edeceğiz. Bu esnada katılım sağladığımız fuar vb. organizasyonlarla zorlu piyasa şartlarında yeni pazarlardan talep yaratmayı da başardık.

Geçtiğimiz günlerde kauçuk levha ürünlerimizle yer aldığımız projelerden biri de Muğla Bodrum’da yapımı bitmek üzere olan Bodrum Devlet Hastanesi’ydi. Yaz döneminde nüfusu 3-4 katına çıkan gözde tatil beldesinde taleplere yanıt verebilmek adına 150 yataklı hastane planlandı. Ulaşımı kolay, 50 dönüm araziye yapılan binanın oturum alanı yaklaşık 6000 m2 olup, toplam oturum kapalı alanı 27.000 m2’dir. Ayrıca binada deprem izolatörü kullanılacak olup, zemin kat haricinde 4 katlı olacak. 150 yataklı servis odası, 48 poliklinik odası bulunan hastane gerektiğinde büyüme potansiyeline sahip. Yeni hastanede toplamda, 22 yataklı yoğun bakım odaları, 5 ameliyathane odası olacak. Tamamlandığında gerek işlevsellik, gerekse de görsel olarak Bodruma yakışan modern bir hastaneye kavuşulacak.

Ürünlerimizle katılım sağladığımız diğer iki proje de Dünya Göz hastanelerinin İstanbul Ataşehir ve Kadıköy şubeleridir. Ataşehir ve Kadıköy Şaşkınbakkal’da devam eden projelerde Pa-Flex marka kauçuk levha ve boruları ile yardımcı ürünleri (bant, yapıştırıcı) kullanılmıştır. Yüksek mukavemet ve ısıya dayanım ile yoğuşma önleyici elastomerik kauçuk levha ve boru ürünlerimiz, kapalı otopark ve ortak mahal havalandırmalarında, ısıtma-soğutma tesisat borularında uygulanmıştır.”

Önceki İçerikErzurum Özel Buhara Hastanesi, Doğu İklimlendirme ile nefes alıyor
Sonraki İçerikCOPA, en yeni ürünleriyle MCE Milano Fuarı’ndaydı