Erol Kayaoğlu: “Büyümemizi güçlenerek sürdürüyoruz”

 

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yetkili satıcı ve servis ağı ile müşterilerine kusursuz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Çağrı merkezinin yanı sıra dijital platformlarda da hayata geçirdiği hizmetlerle müşteri memnuniyetinde yeni bir dönemin kapısını aralayan DemirDöküm’ün, yetkili satıcı sayısı 236’ya ulaştı.

 

Üstün teknolojiye sahip ürünleriyle 68 yıldır tüketicilerin ilk tercihi olan DemirDöküm, Türkiye genelindeki yetkili satıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Geniş ürün gamıyla Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında ısı konforuyla özdeşleşen DemirDöküm, büyümesini yetkili satıcılarıyla da sürdürüyor. Üstün teknolojiye sahip ürünleri, satış sonrası hizmetleri, müşteri memnuniyeti özelinde hayata geçirdiği çalışmaları ve yetkili satıcıları için sunduğu katma değerli projeleriyle sektörde referans noktası olmayı sürdüren DemirDöküm’ün yetkili satıcı ailesine 9 ilde 14 nokta daha katıldı. DemirDöküm’ün 81 ildeki yetkili satıcı ailesi yeni noktalarla birlikte 236’ya ulaştı. 236 yetkili satıcısı ve 4 bin’in üzerinde satış noktası ile DemirDöküm Türkiye’nin her yerinde çok geniş bir dağıtım ağı ile hizmet veriyor.

 

Müşterilerine kusursuz hizmet ve müşteri deneyimi sunmak için yürüttüğü çalışmaların yanı sıra, yaygın yetkili satıcı, yetkili servis ve satış noktası ağı ile DemirDöküm’ün Türkiye ısıtma sektörünün öncüsü konumda olduğunu belirten Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu; “İklimlendirme sektörünün en geniş ürün gamına sahip şirketlerden biri olarak, tüketicilerimize üst düzey konforu, minimum enerji ile sağlamayı hedefliyoruz. 2022’ye hızlı bir başlangıç yaptık. Yılın ilk çeyreğinde üründen hizmete kadar pek çok yeniliği tüketicilerimiz ile buluşturduk. Geride bıraktığımız 2 yılda tüm olumsuz koşullara rağmen stratejilerimizde hiçbir değişiklik yapmadan iş ortaklarımızı desteklemeye, yatırıma ve yeniliklere devam ettik. Büyümemizi yetkili satıcılarımız tarafında güçlenerek sürdürüyoruz. Geçen yıl belirlemiş olduğumuz ‘Sahada Ayak İzimizi Bırakmak’ hedefimiz doğrultusunda her il ve ilçede yapılanmamızı gözden geçirip planlarımızı hayata geçiriyoruz. Türkiye’deki yetkili satıcı sayımızı yılın ilk çeyreğinde 236’ya taşıdık. Ailemize katılan tüm yetkili satıcılarımıza teşekkür ediyor, yeni iş birliklerinin tüm taraflar için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Önceki İçerikAlper Avdel, “İhracatta agresif hedefler belirledik”
Sonraki İçerikForm, 2021 yılının en başarılı iş ortağı seçildi