Danfoss yeni bir CANLI sanal etkinlik deneyimine ev sahipliği yapıyor

 

Danfoss Soğutma Segmenti, geleneksel ticaret fuarları ve konferanslarının yerine ilk sanal etkinliği olan Cooling United Live’ı duyurdu.  Özellikle iklimlendirme, ticari soğutma, yiyecek perakende ve endüstriyel soğutma kitleleri için tasarlanmış olan Cooling United Live, hem bir öğrenim forumu hem de yeni teknoloji sergisi olarak 7-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

 

Danfoss Soğutma Pazarlama İletişimi Direktörü Dorthe Borup Sindberg, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: “Artık endüstrimizdeki meslektaşlarımız ve liderlerle tekrar bir araya gelmenin ve soğutmayı ileri taşımanın vakti geldi. Danfoss’un ilk tamamen kapsayıcı dijital ve canlı etkinlik deneyimini sunmaktan heyecan ve onur duyuyoruz. Cooling United Live’in her iki günü için de düşünce liderleri ve etkileşimli seanslardan oluşan çekici bir programımız var. Ve geleneksel bir konferansın aksine katılımcılar Dünya’nın herhangi bir yerinden giriş yapabilirler. Bu yüzden herkesin katılım sağlayabilmesi için birden fazla dilde uzmanlarımızın hazır olduğundan emin olduk.”

 

Cooling United Live ile ileri gitmek

Cooling United Live, soğutma endüstrisinin büyüdüğü ve evrildiği çeşitli yollara odaklanacak. Farklı kitlelere hitap eden geniş bir seans tipi çeşitliliğine sahip olacak ve bunların arasında şunlar bulunacak:

 

  • Canlı panel tartışmaları ve S&C bölümleri — Soğutmanın geleceğini şekillendirecek yeni teknolojileri daha derinden inceleyin. Katılımcılar, canlı etkinliklerde uzmanlarla gerçek zamanlı olarak etkileşime geçme fırsatı yakalayacaklar.

 

  • Çekici açılış konuşmacıları —Mega trendlerden yeni ortamdaki iş yerine geri dönmeye kadar geniş bir konu aralığı. Bu online format ile katılımcılar kendi kişisel ihtiyaçlarına en iyi uyan seansları kolaylıkla seçebilecekler.

 

  • Yerel bölgelerde uzmanlarla bağlanmak — Katılımcılar kendi yerel dillerinde Danfoss uzmanlarıyla konuşma fırsatına sahip olacaklar. Bu, her katılımcı için özel bir deneyim oluşturuyor.

 

  • Seans sonrası daha küçük görüşme odaları — Soğutma profesyoneli meslektaşlarınızla tekrar bağlanarak seanstaki kilit bulguları ve soruları tartışın. Sosyalleşmek için pek çok fırsat olacak — geleneksel bir konferansta olduğu gibi.

 

  • Ürün ve sistem demoları— İster yeni ürünlerin 3D görselleri ile ister daha uygulamalı gösterimlerle olsun, Cooling United Live katılımcıları Danfoss’un yeni teknoloji tekliflerini yakından deneyimleyebilecekler.

 

Uzak ortamda yeni bir yaklaşım

Danfoss Cooling Küresel Satışlar Kıdemli Yardımcı Başkanı Stéphane Nassau ise şu değerlendirmede bulundu: “Hepimiz yeni bir yaşam şekline uyum sağlarken, müşterilerimiz ve soğutma profesyoneli meslektaşlarımızla yeni ve etkileşimli bir şekilde tekrar bağlanmak için istekliyiz. Bu, Cooling United Live’ın arkasındaki ana amacımızdır — Yeni, bazen bağlantısız ortamımızda profesyonel gelişimi ve ilişkileri yetiştiren bir ortam sağlamak.”

 

Cooling United Live kurulumcular, OEM’ler, dağıtımcılar, toptan satışçılar ve soğutma endüstrisine özel ilgi duyan veya uzmanlığı olan herkes için tasarlandı.

Önceki İçerikTSE’den DemirDöküm’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi
Sonraki İçerikGF Hakan Plastik yalınlaşıyor