Daikin’den %100 taze hava çözümü

 

Daikin, kullanıcılarına sadece cihaz çözümü değil, sistem çözümü (toplam çözüm) sağlama vizyonu ile her yıl daha fazla ürün geliştiriyor. İç hava kalitesinin önem kazandığı günümüzde mekanlarda bu konforu sağlayacak çözümlerle dikkat çeken Daikin, C901ACVM-T isimli ürünü ile fark yaratıyor.  Daikin VRV klima sistemine bağlanabilen ‘yüzde 100 taze hava ile çalışabilen tavan tipi iç ünite’ kompakt yapısı, kolay kullanımı ile iç ortam hava kalitesini en iyi düzeye taşıyor.  Cihaz, iç piyasanın ihtiyaçları doğrultusunda Daikin Türkiye’nin Sakarya fabrikasında üretiliyor.

 

Mekanlardaki ısıtma ve soğutma ihtiyacının yanında iç hava kalitesi her geçen gün daha da önem kazanıyor. Taze havanın yaşam kalitesi açısından ne denli önemli olduğu tüketiciler tarafından artık dikkate alınan bir konu olarak ortaya çıkıyor. Gerçekten de iç mekanlardaki doğru ve sağlıklı hava yaşam kalitesini belirleyen bir unsur. Binalarımız her geçen gün hava sızdırmaz hale geldiğinden, taze hava sirkülasyonu gittikçe azalıyor. Eğer binada havalandırma sistemleri kullanılıyor ise taze hava miktarının artması, mümkünse yüzde 100 taze hava ile çalıştırılması önem kazanıyor.

 

Daikin; villa, ofis, okul, AVM, mağaza, poliklinik, otel ve diğer ticari uygulamalarda taze, sağlıklı ve konforlu bir iç ortam havasının sağlanmasına yardımcı olacak geniş ürün seçenekleriyle tüketicilerin bu konudaki ihtiyacına yanıt veriyor. Kullanıcılarına sadece cihaz çözümü değil, sistem çözümü (toplam çözüm) sağlama vizyonu ile her yıl daha fazla ürün geliştiren dünya devi Daikin, C901ACVM-T isimli ‘yüzde 100 taze hava ile çalışabilen tavan tipi iç üniteleri’ ile bu konudaki endişelere kesin çözüm getiriyor. İç üniteler, DX batarya uygulaması ile VRV dış ünitelere bağlanarak ortamın ihtiyacı olan yüzde 100 taze hava ve üstün performansı bir arada sunuyor. Daikin Türkiye’nin Hendek’te bulunan fabrikasında üretilen C901ACVM-T isimli ürün iç piyasanın taleplerini karşılıyor.

 

Esnek montaj avantajı

 

Daikin VRV klima sistemine bağlanabilen C901ACVM-T model yüzde 100 taze hava ile çalışabilen iç ünite sayesinde hem soğutma ve ısıtma ihtiyacını karşılıyor hem de taze hava ile iç ortamın hava kalitesini artırıyor. 1000, 1500 ve 2000 m3/sa hava debisi aralığında seçenek sunan iç ünite 30 kW’a kadar soğutma kapasitesi ve 20 kW’a kadar ısıtma kapasitesi sağlıyor. Bu sayede dış üniteden ihtiyaç duyulan soğutma ve ısıtma kapasitesini düşürüyor. 47,5 cm yüksekliği ile asma tavana monte edilebilen ürün dekorasyon ve tesisat için maksimum zemin ve duvar alanı bırakıyor. 250 Pa harici statik basınç değeri sayesinde esnek kanal bağlantısına uygun olan cihaz, geniş kullanım alanı sağlıyor.

 

Kolay kullanım

 

Daikin Türkiye Hendek fabrikasında genleşme vanası ve kontrol kutusu cihaz üzerinde yer alacak şekilde üretilerek sevk edilen ‘yüzde 100 taze hava ile çalışabilen tavan tipi iç üniteler’ kolay kullanımı ile öne çıkıyor. Sıcaklık kontrolü, emiş hava sıcaklığına veya oda sıcaklığına odaklı olarak Z kontrolü ile yapıldığından kullanıcıya tüm sistemi kolayca kontrol etme imkanı sağlıyor.

 

Önceki İçerikGOLDSUN Elektrikli Isıtıcılar,  kısa dalga infrared teknolojisi ile % 40 daha verimli
Sonraki İçerikGF Hakan Plastik eğitimlerine online devam ediyor