Vaillant korona virüse karşı aldığı önlemlerle müşterilerine kesintisiz servis hizmeti sunmaya devam ediyor

Müşterilerine “Evde kal” diye seslenen Vaillant Türkiye, korona virüse karşı en üst seviyede önlemler alan servis çalışanları ile bu zorlu dönemde de evlere konfor getirmeye devam ediyor. Vaillant’a Çağrı Merkezi ve WhatsApp üzerinden 7/24 ulaşılabiliyor.

Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel, “Kombinin mucidi Vaillant, yeni tip korona virüs (COVID-19) nedeniyle tüm dünyanın içinden geçtiği bu zorlu dönemde müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya, evlerindeki konforu sürdürmek için çalışmalarına devam ediyor” dedi. Hijyen önlemlerini en üst seviyeye çıkaran Vaillant Türkiye’nin, çağrı merkezi ve servis çalışanları ile kesintisiz hizmet verdiğini belirten Avdel, “Korona virüse karşı gerekli tüm önlemleri alan ve yalnızca yeni devreye alım ile arıza işlemlerinde hizmet veren Vaillant servis çalışanları bu süreçte maske, gözlük, eldiven ve özel tulumları ile müşterilerine destek veriyor” dedi.

Korona virüs ile ilgili tüm gelişmeleri, güncel bilgi ve haberleri yakından takip ettiklerini ve gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirten Vaillant Türkiye Satış ve Parlama Direktörü Erol Kayaoğlu, “Hep birlikte zor bir dönemden geçiyoruz. Vaillant olarak bu duruma gerekli önemi veriyor ve tüm önlemlerimizi alıyoruz. Her zaman olduğu gibi çağrı merkezimiz ve servis hizmetlerimizle müşterilerimizin yanındayız. Birbirimizi koruyarak bu dönemi konforlu ve sorunsuz bir şekilde atlatacağımıza inanıyoruz” dedi.

Çağrı merkezi çalışanları evlerinden hizmet veriyor

Vaillant Türkiye, bulut altyapısı ile tüm çağrı merkezi operasyonlarını, saatler içerisinde evden çalışır hale getirerek, müşteri temsilcilerinin çalışmalarını evden yürütmelerini sağlıyor. Vaillant, online seminer aracılığıyla verdiği evden çalışma, esnek çalışma modelleri eğitimleri ile çalışanların evden çalışma düzenine en etkili şekilde ve kısa sürede adapte olmalarına yardımcı oluyor. 18 Mart tarihinden itibaren Vaillant olarak evden çalışma sistemine geçtiklerini dile getiren Vaillant Group Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Zeki Kalaycılar“Teknikerlerimizi Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı 14 kural doğrultusunda bilgilendirdik. Acil olmayan bakım randevularını durdurduk. Devreye alma ve arıza gibi öncelikli işlerde müşterilerimize destek veriyoruz. Müşterilerimiz bize her zamanki gibi 0850 222 2 888 numaralı çağrı merkezinden ve WhatsApp Vaillant üzerinden 7 gün 24 saat ulaşılabiliyor. Çağrı merkezi çalışanlarımız da alınan önlemler kapsamında evden çalışma düzenine geçti. Müşteri temsilcilerimizin evlerine ekipmanları kuruldu ve internet alt yapısı sağlandı. Süreçlerimizin verimli ve etkili bir şekilde devam etmesi için yöneticilerimiz gün içerisinde müşteri temsilcilerimiz ile sürekli iletişim kuruyor. Ayrıca arıza ve diğer konularda WhatsApp Vaillant üzerinden çözüm sunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Önceki İçerikAyvaz, Korona virüs Salgınına Karşı Önlemlerini Artırıyor
Sonraki İçerikAyvaz, Korona virüs Salgınına Karşı Önlemlerini Artırıyor