Faf vana, Ecwatech 2020 Fuarı’na katılan tek firma oldu

8-10 Eylül 2020 tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleştirilen 14. Uluslararası “Su: Ekoloji ve Teknoloji” Fuarı ve Sergisi Ecwatech 2020’ye Türkiye’yi temsilen katılan tek Türk firma FAF Vana oldu. 

FAF VANA tarafından yapılan açıklamada, yurtdışındaki bir fuarda ülkeyi ve bayrağı temsil etmenin gururunu yaşadıkları belirtildi. Su endüstrisinin liderlerinin kentsel ve endüstriyel su temini, su arıtma ve kanalizasyon arıtma, boru hattı sistemlerinin inşaatı ve işletimi için çağdaş teknoloji ve çözümlerin sunulduğu fuarda FAF VANA olarak çeşitli ürün gruplarıyla yer alan firma, 25 ülkeden 10 bini aşkın ziyaretçinin katıldığı Ecwatech 2020’de seri üretim vana ürünlerini ve döküm tesisleri ile ilgili tanıtımları öne çıkardı.

Faf Vana Rusya Koordinatörü Berna Meşe: “Ecwatech 2020 Fuarı’nda standımızı ziyaret eden tüm misafirlerimize, markamıza göstermiş oldukları yoğun ilgi için teşekkür ederiz”

Günümüzde yaşadığımız pandemi sürecinden dolayı farklı sektörlerde faaliyet gösteren pek çok firmanın karşı karşıya olduğu en önemli sorunlardan birinin de üreticiler ile tüketiciler arasındaki fiziksel mesafenin son derece artması ve bu iki grup arasında sınırlı düzeyde bir iletişim kurulabilmesi olduğuna dikkat çeken Faf Vana Rusya Koordinatörü Berna Meşe, “Bu zor süreçte, tedbirlerimizi alarak Türkiye’den katılan tek firma olmanın bilinciyle ülkemizin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya özen gösterdik. Ecwatech 2020 Fuarı’nda standımızı ziyaret eden tüm misafirlerimize, markamıza göstermiş oldukları yoğun ilgi için teşekkür ederiz. FAF VANA ailesi olarak, ürün ve hizmetlerimizle çeşitli projelerde yer almaktan gurur duyacağımızı belirtir, tüm sektör çalışanlarına başarılar dileriz” açıklamasında bulundu.

Önceki İçerikUlusal İKS Eğitmenleri Konferansı Webinar üzerinden yapıldı
Sonraki İçerik“ALDAĞ A.Ş. Satış Sonrası Hizmetlerde de Fark Yaratıyor”