Ben-Mak, 2023’te bayi sayısını % 50 artırmayı hedefliyor

Ben-Mak, 2023’te bayi sayısını % 50 artırmayı hedefliyor

 

3 yıl boyunca İstanbul’daki ve Trakya’daki bayi ağlarını güçlendirdiklerini söyleyen Ben-Mak Genel Müdürü Hakan Dizlek, “2023 yılında Batı Karadeniz ve Güney Marmara’da yeni bayilikler oluşturarak, bayi sayımızı adetsel anlamda toplamda % 50 artırmayı planlıyoruz. Değerli bir arkadaşımızı satış müdürü olarak şirketimize kazandırdık. Burada kendisinin de tecrübe ve bilgilerinden faydalanacağız” dedi.  

2023 yılı ve devamında, ısı pompası ürün grubunun büyümeye devam edeceğini belirten Hakan Dizlek, konuyla ilgili şu cümlelere yer verdi: “Güneş enerjisinde de büyüme bekliyoruz. PV paneller büyük ve bakir bir pazar, bu alanlarda büyüme artacaktır. Termosifon ve klima talebinde de artış söz konusu. Bu alanlar umut vaad ediyor.” İnternet üzerinden, uzaktan erişimli cihazlara olan talebin de arttığını sözlerine ekleyen Hakan Dizlek, şöyle devam etti: “Klimalarda ve kombilerde artık eve ulaşmadan önce cihazların çalışması ve evin konfor ısısına ulaşması isteniyor. Konfor beklentisi yükseliyor diyebiliriz. Önümüzdeki dönemde hibrit cihazların da ön plana çıkacağını düşünüyorum. Yani gazı yakıp, hem ısı üreten hem de elektrik üreten (jenaratör gibi) cihazlar yükselişte olacaktır. Bir de Türkiye’ye kojenerasyon cihazları gelmeli. Kullanıcılar, enerjiyi yerinde üretmeli. Güneş enerjisinden elektrik üretimi kojenarasyon ile desteklenmeli. Isı pompası, ‘ısıtma ve soğutma bir arada’ sloganı ile satılıyor ama ısı pompası satıcılarında fancoil yok. Bu ürün eksik. Bu ürün ısı pompası ile birlikte satılmalı.”

 

Ben-Mak Genel Müdürü Hakan Dizlek, “Her ilde ve büyük ilçede en az bir bayimiz olmalı”

 

Baymak’ın Marmara Bölgesi’nde ve Batı Karadeniz’de dağıtıcısı olduklarını dile getiren Hakan Dizlek, son olarak, “Her ilde ve büyük ilçede en az bir bayimiz olmalı. Gerek görseli, teşhiri ve şirketi temsili ile örnek konsept bayiler oluşturmaya çalışıyoruz. Sonrasında ürün çeşitliliği, hızlı ve güvenli sevkiyat ile müşterinin ürüne ve hizmete ulaşmasında fark yaratmak istiyoruz. Hizmet kalitemizi artırmak için şu an Trakya ve İstanbul Avrupada’ki depolarımıza ek olarak Marmara Bölgesi’nin farklı noktalarında yeni şube ve depolar açmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Önceki İçerikWarmhaus, Bursa 2. İç Tesisat ve Güvenli Doğal gaz Çalıştayı’nda oturum sponsoru oldu
Sonraki İçerikteskon+SODEX iklimlendirme sektörünün dikkatini Ege’ye çekiyor