İmbat taşınabilir çatı tipi klimalar, taşınabilir iklimlendirme çözümler sunuyor

 

İmbat taşınabilir çatı tipi klimalar, iç ve dış ortamlarda kullanılmak üzere ideal iklim koşullarını sağlamak için tasarlandı. Hizmet sektöründe, etkinlikler ve kurumsal organizasyonlarda, mobil olarak belirli süreler için gerekli tüm iklimlendirme ihtiyaçlarına karşılık veren İmbat taşınabilir çatı tipi klima, iklimlendirmede taşınabilir bir çözüm sunuyor. Tamamen İmbat tasarımı olan taşınabilir çatı tipi klimalar, köşelerinde darbe koruyucularıyla güçlendirilmiş muhafazaya sahip. Bir yerden başka bir yere kolayca taşınabilir nitelikte, ilk çalıştırma ve işletmeye alınması hızlı, servis ve bakımı kolay. Titreşime dayanıklı kasa profili, alttan ve üstten taşıma imkanı sağlıyor. Böylece defalarca takılıp sökülebiliyor ve bu özelliği sayesinde Avrupa’da yaygın olan kiralama sektöründe kullanılabiliyor.

 

Cihazlar, maksimum enerji tasarrufu ile en verimli soğutma sağlanmak ve düşük C02 emisyonu için ERP-Eco Design kriterlerine uygun olarak imal ediliyor. Heat-pump ve geniş sıcaklık aralığında (-10°C ile +45°C) çalışabilme özelliğine sahip olup, soğutucu akışkan olarak ozon tabakasına zarar vermeyen R-410a gazı kullanılıyor, darbe koruyucuları ile güçlendirilmiş titreşime dayanıklı kasası, alttan ve üstten taşıma imkanı ile tak çalıştır olarak kolay priz adaptörüyle sunuluyor. Yüksek verimli G4 filtre ve filtre kirlilik alarmı standart olup isteğe göre F7 ve F9 filtreler eklenerek üç kademeli filtrasyon sağlanabiliyor. Cihazlar 32 A enerji ile ihtiyaç olan her yerde kullanılabiliyor, kolay priz adaptörü ile tak çalıştır avantajı sağlıyor. Cihazlarda sessiz ve yüksek verimli scroll tip kompresörler kullanılıyor.

 

İmbat taşınabilir klimalar, 36 kW soğutma olmak üzere tek kapasite ve iki model olarak üretiliyor. Dış mekan için, aksiyal kondenser fanlı, iç mekan kullanımı için ise radyal kondenser fanlı olarak tasarlandı.

 

Taşınabilir çatı tipi klimalar, tam otomatik çalışmasını sağlayan, gelişmiş mikroişlemci tarafından kontrol ediliyor. Uzaktan kumanda ve kontrol, bina yönetim sistemlerine bağlanabilme özelliğine sahip. Uzaktan kumandayla ya da bina yönetim sistemleri ile bağlantı sağlayarak set değerleri izlenebilir veya ayarlanabilir yapıda. Enerji kesintisi halinde, yeniden enerji sağladığında cihaz otomatik olarak çalışmaya devam ediyor. Enerji kesintilerinde mikroişlemcinin programı silinmiyor.

 

Opsiyonel olarak,

 

  • PC veya bina otomasyonu ile uzaktan kumanda ve kontrol
  • Bakır boru, eloksallı veya hidrofilli alüminyum kanatlı kondenserler
  • R 32 Soğutucu Akışkan
  • Bakır boru, bakır kanatlı kondenserler
  • Elektrikli ısıtma
  • İnverter kompresör kullanılabilir.

Önceki İçerikİGDAŞ Genel Müdürü Dr. Özmen: “İGDAŞ deprem teknolojilerinde tam gaz ilerliyor”
Sonraki İçerik“Baymak olarak, tüketicilerine büyük verimlilik sağlayan ısı pompası kullanımını ülke çapında yaygınlaştırmak için adımlar atıyoruz”