Tüm iklimlendirme ve taze hava ihtiyaçlarına tek çözüm: Lennox paket klima

 

İklimlendirme sektörünün öncülerinden Form Şirketler Grubu çatısı altındaki Form Endüstri Ürünleri, lisanslı üreticisi olduğu Lennox Paket Klimalar ile kapalı alanların iklimlendirme ihtiyacına kaliteli çözümler sunuyor.

Form Endüstri Ürünleri, Lennox ile paket klima alanında 38 yıldır süregelen başarılı iş birliği sonucunda 2019 yılından bu yana Lennox marka paket klimaların lisanslı üretimini yerli olarak gerçekleştiriyor. Lennox çatı tipi klima cihazları sadece soğutma, heat pump (ısıtma-soğutma),sıcak su bataryalı, gazlı ısıtma seçenekleri, çift ısıtmalı dual sistemler ve elektrikli ısıtıcı takviyeli alternatifleri ile farklı ihtiyaçlara çok çeşitli çözümler sunuyor.

 

Eurovent sertifikalı Lennox paket klimalar, Ecodesign ERP (Energy Related Products) direktiflerine uygun olarak sezonsal verimlilik değerlerini karşılıyor. Bu sayede cihazlar yıl boyunca kısmi yüklerde daha az enerji tüketerek işletme maliyetlerini azaltıyor. Ayrıca Multi Scroll (çoklu scroll) kompresörler ve bağımsız soğutma devresi ile yüksek verimlilik ve daha uzun ömürlü teknoloji sunuyor. EC fan ile %30’a varan enerji tasarrufu sağlarken, düşük ses seviyesiyle de kullanım konforu sunuyor.

 

Lennox paket klimalar,yüzde100 iç hava çevrimi, yüzde 100 taze hava kullanımı, Free-Cooling ve karışım havası kullanımı olmak üzere 4 farklı konumda çalışıyor. Eurovent sertifikalı plaka ve rotary tip ısı geri kazanım ünitesi ile yüksek verimde ısı ve/veya nem geri kazanım yapabilme olanağı sunuyor.

 

Dış hava, dönüş havası ve üfleme havası sensörleri ile tüm parametreleri değerlendirerek otomasyon ve kontrol sistemi sayesinde free-cooling sağlıyor. Bu sayede gereksiz enerji sarfiyatları minimize ediliyor. İstenilen oranda taze hava alınmasını sağlayan oransal motorlu taze hava damperi, kullanıcının isteği doğrultusunda kumanda üzerinden kontrol edilebiliyor ve bu sayede yüzde 0-100 arasında istenilen oranda taze hava alınması mümkün oluyor. Ayrıca ortamdaki kirli hava dışarı atılabiliyor. Eğer taze hava miktarının ortamdaki hava kirliliğine bağlı olarak otomatik bir şekilde ayarlanması istenirse, paket klima özel hava kalite sensörü sayesinde kullanıldığı mahaldeki hava kirliliğini ölçerek taze hava miktarını otomatik olarak ayarlayabiliyor.

 

Ayrıca, UV-C opsiyonu ile iç hava kalitesine ve sterilizasyonuna etkin çözümler sağlıyor. UV-C ışık gözle görülmeyen virüsleri öldürmekle kalmayıp bakteri, mantar ve küf oluşumunu da engelliyor. Bu sayede yüzde 99,9 oranında sterilizasyon sağlıyor ve serpantin yüzeylerinin daha temiz kalması ile yüzde 15 civarında enerji tasarrufu elde edilmesine olanak tanıyor.

Önceki İçerikDoğal gazın olmadığı bölgelere E.C.A.’dan elektrikli kombi çözümü: Arceus
Sonraki İçerikKimyasalların 700’den fazlası kanserojen sınıfında