Wilo, inovatif çözümleri ile su teknolojileri alanında fark yaratıyor

 

İleri teknolojisi ile 150 yıldır tüm dünyada, 30 yıldır ise Türkiye’de pompa sistemlerinin öncü markası olarak faaliyetlerini sürdüren Wilo, kullanıcı dostu ürünleriyle farklı sektörlere inovatif çözümler sunmaya devam ediyor. Sürdürülebilir konseptlere ve akıllı teknolojilere dayanan ağ bağlantılı sistemler geliştirerek, günümüz pazarına ve yarının karmaşık ihtiyaçlarına ürünler ve çözümler getiren Wilo, pompa sektöründe standartları belirliyor.

Pompa sektöründe uluslararası, birinci sınıf bir yüksek teknoloji tedarikçisi hizmet veren Wilo; pompa sektöründe sürekli yeni standartlar belirliyor.“Smart Urban Area” (Akıllı Kentsel Alanlar) olarak bilinen entegre kent merkezleri, Wilo için önemli büyüme alanlarının başında geliyor. Wilo’nun akıllı ve verimli çözümler sunduğu ve geliştirdiği zorlu alanların hepsi bu kent merkezlerinde buluşuyor.

 

Dijitalleşen dünyada teknolojisiyle insanların hayatını kolaylaştırırken, çevre dostu sürdürülebilir bir stratejiyi benimseyen Wilo, doğa ile barışık şehirler inşa edilmesine katkı sağlayarak insanların doğa ve teknolojiyle daha uyumlu, huzurlu ve mutlu yaşayacağı akıllı şehirlerin alt yapısını oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. İş ve ürün gelişimini de bu strateji çerçevesinde gerçekleştiren ve Türkiye pazarının ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunarak sektöründe teknoloji öncüsü oldukların vurgulayan Wilo Türkiye Pazarlama Müdürü Banu Kiper “Müşterilerimize sadece ürün sağlamayı değil onlar için çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda geniş ürün yelpazemiz ve sistemlerimizle farklı alanlar için teknolojik çözümler geliştiriyoruz” dedi.

Wilo-EMUport CORE

Teknolojik olarak her zaman bir adım önde ve yeniliği pazara ilk getiren olmayı hedeflediklerini belirten Kiper; “Kısıtlı doğal kaynaklarımızdan olan su ile çalışırken verimlilik ve güvenlik giderek daha fazla önem kazanıyor. Bu yüzden bina sistemleri ve su yönetimi için zamanın çok ilerisinde, kullanıcı dostu ve teknolojik olarak yüksek performanslı çözümler sunuyoruz. Bu kapsamda, yüksek enerji verimli IE5 motora sahip Stratos GIGA 2.0, Nexos yapay zekalı Wilo-Rexa SOLID-Q veya dünyanın ilk akıllı pompası olma özelliğini taşıyan Wilo-Stratos MAXO ürün gruplarımızı geliştirdik” açıklamalarında bulundu.

 

Stratos PICO ile İşletim Kolaylığı

 

2022 yılına yeni ürün geliştirmeleri ile giriş yaptıklarını belirten Kiper; “Isıtma- soğutma tesisatları veya endüstriyel sirkülasyon devrelerinde kullanılan ıslak rotorlu, sirkülasyon pompamız Wilo-Stratos PICO fonksiyonel ve tasarımsal olarak yenilendi. Geniş ekranı veyeşil düğme teknolojisi ile değişen tasarımının yanında yeni ayar asistanı sayesinde son kullanıcılar tarafından pompa kurulumu ve kullanımı oldukça kolay hale gelmiştir. Daha önceleri Wilo-Stratos MAXO ürünü ile karşımıza çıkan Dynamic Adapt plus özelliği ile sistemin çalışma şartlarını kendi kendine öğrenebilen yeni Wilo-Stratos PICO, kullanıcılara maksimum enerji verimliliği ve konfor sunuyor” dedi.

Değerli su kaynakları için alternatif çözüm

Dik milli santrifüj pompa modellerine alternarif olarak geliştirilen yeni Wilo-Medana CV1-L pompa serisi ile ilgili bilgi veren Kiper; “İçme suyu uygulamaları için verimli sistem entegrasyonu sağlayan modelimiz Wilo-Medana CV1-L korozyona dirençli bileşenlere sahip olan tasarımı sayesinde 50 °C’ye kadar ortam sıcaklıklarında kullanılabiliyor. Paslanmaz çelik yapısı sayesinde içme suyu uygulamaları ve özel uygulamalar için uygun olan bu serimizin, ACS, WRAS ve KTW gibi içme suyu standartlarına uyumluluğu bulunuyor” açıklamalarında bulundu.

 

EMUport Core ile güvenli atık su yönetimi

Son olarak geleneksel ayırma sistemlerine veya pompa istasyonlarına kıyasla daha güvenilir olan Wilo-EMU port Core ile ilgili bilgi veren Kiper; “Katı madde ayırıcılı hazır terfi istasyonlarımızın çalışma aralıkları, hizmet alanının da genişlemesine paralel olarak arttırıldı. Özellikle Alışveriş merkezi, tren istasyonları, oteller, hastaneler veya huzurevleri gibi yapılara çözüm sunan Wilo-EMU port Core serileri, atık sudaki katı maddeleri ve ön arıtılmış suyu ikiye ayırarak katı maddelerin pompa tarafından taşınmak zorunda kalmamasını ve böylece düşük bakım maliyeti ve maksimum sistem kullanılabilirliği sağlanmaktır. Yeni seriler ile birlikte saatte maksimum 80 m3 debi ve 59 m’ye kadar basma yüksekliklerinde çalışabilen katı madde ayırıcılı istasyonlarımız ile farklı uygulama alanlarına çözüm sunmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Önceki İçerikKRC Proje, Türkiye’deki ısı pompası pazarını destekliyor ve katkı sağlıyor
Sonraki İçerikSystemair, İtalyan şirket Tecnair’ı satın aldı