Mira Isı Dış Mekân Isıtıcıları, görsel ısıtma şöleni sunuyor

Dış mekân ısıtıcılar ister sonbaharda ister yazın yahut kış mevsiminde belki de ilkbaharın serin zamanlarında ağaçlar ve otlarla kaplı geniş bahçenizde ısınma keyfini zirveye çıkaran; bunun yanı sıra yaşam alanınızı farklı bir estetik anlayışı getiren ısıtıcılar olarak göze çarpıyor.

Şehir karmaşası ve yorucu iş hayatı zihninizi yıpratıyor dolayısıyla kendinize daha çok zaman ayırmayı istiyor, bahçenizde uğraşmak, hobilerinizi gerçekleştirmek, sevdiklerinizle paylaşacağınız önemli günlerden, düzenleyeceğiniz organizasyonlara, dikkat çeken sunumlara kadar, ya da karavanlı, çadırlı kamp etrafında unutulmayacakeğlenceli aktivitelerde sorun yaşamadan geçirecekseniz tatil planlarını aksiyona dönüştürmenin şimdi zamanı; dış mekân ısıtma çözümleri klasik sistemlere göre çok daha pratik çözüm sunuyor.

İş bu noktada Mira Artflame dış mekân pelet ısıtıcı bahçenizin ruhuna uyum sağlayacak harika bir ısı deneyimi sizlere getiriyor. Artflame bahçe ısıtıcı, pelet odunu ile çalışan basit, ancak farklı bir tasarım anlayışına sahip estetik arayan gözlere hitap edenher yere götürebileceğiniz bir ürün. Piyasada çok kolay temin edebileceğiniz pelet yakıtı ile ortalama 2,5 saat (6 kg pelet ile) ısınırsınız. Taşıması ve saklaması kolay, yer kaplamaması onun ne harika bir mühendislik ürünü olduğunu ortaya çıkarıyor, rakiplerinden sıyrıldığı fark edebiliyorsunuz. Sac malzemeden imal edilmiş ısıya dayanımlı dış gövde, size uzun süre kullanım getirmesi büyük bir artı…

Macerayı seviyorsunuz değil mi? Deniz kenarında kavaranla birkaç gün geçireceksiniz, yeni rotaları keşfedip, kamp alanlarında bir süre kafanızı dinlemek, şehrin karmaşasından bir an önce uzaklaşmayı, hayallerinizi süsleyen tatile kavuşmayı dört gözle bekliyorsunuz, o halde Artflame kamp ısıtıcı geceleri ısınma sorununu hızlıca ortadan kaldırıyor. Artflame’den yayılan güçlü alevler serin akşamları sımsıcak keyif dolu ortamlara dönüştürüyor, yemeli-içmeli sohbetleriniz asla yarıda kesilmeyip, mevsimlerin anlarını doya doya yaşıyorsunuz.

Artflame, sadece bireysel kullanıcılar göre tasarlanmadı, aksine hotel sahipleri, ülkemize ziyarete gelen turistlere dış mekandaki gösterilerde ısıtma sağlar, rüya gibi hint düğünlerinin konuklarına benzersiz alev şöleni sunar, bahçesi olan restoran işletmecileri misafirlerini ağırlayabilir; kış kafelerinde, dağ hotellerinde, kır düğünü düzenleyen mekanlarda da tercih edilebilir. Artık size kalan, Mira Artflame ürününe hemen sahip olmak!

Önceki İçerikTermo Isı Sistemleri (Ecostar) En Çok Brülör İhracatı Yapan Firma Ödülü’nü 3.kez üst üste kazandı
Sonraki İçerikMira Isı’dan elektrikli radyant ısıtıcı