Armatür Derneği, TC Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TSE ile biraraya geldi

 

Armatür Derneği, 6 Nisan 2021 tarihinde TC Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mesleki, Hizmetler Genel Müdürlüğü ve Türk Standardları Enstitüsü (TSE) yetkilileri ile biraraya geldi.

 

Armatür Derneği tarafından çevrimiçi olarak organize edilen toplantıya kamu tarafında katılım sağlayan yetkililer TC Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Atila Erenler; Yapı Malzemeleri Dairesi Başkanlığı Piyasa Gözetimi ve Denetimi Şube Müdürü Şükrü Babacan ve PGD Şubesi Mühendisi Zahide Tok, Onaylanmış Kuruluşlar Şube Müdürü Hülya Şentürk Üncü, TSE Makine Sektörü Müdürü Volkan Güleç ile Makine Laboratuvarı Akışkanlar Tek. Şefliği’nden Fatih Akkaş; Armatür Derneği tarafında da yönetim kurulu üyeleri, genel sekreterlik ve komite üyeleri oldu.

 

19 kişinin katılım sağladığı toplantıda sektörün belgelendirme, işaretleme ve güvenli ürün arzı ile ilgili sıkıntıları, dolayısıyla haksız rekabete yol açan unsurlar ve bu sıkıntıların aşılmasına yönelik olarak tesis edilebilecek muhtelif denetim mekanizmaları ve olası çözüm önerileri üzerinde görüşüldü. Taraflar arasındaki toplantılara belirli aralıklar ile devam edilmesi öngörülüyor.

Önceki İçerikYöneticilikte Delegasyon
Sonraki İçerikARMATÜR Derneği, İSKİ tarafından düzenlenen 3.Su Verimliliği Çalıştayı’na katıldı