ODE Yalıtım’ın ihracattaki başarısı ödüle layık görüldü

 

Yalıtım sektöründe dünya markası olma vizyonuyla altı kıtada 75’in üzerinde ülkeye ihracat yapan ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü. Yalıtım sektörünün toplam ihracatının yaklaşık yüzde 20’sini gerçekleştirdiklerini söyleyen ODE Yalıtım İhracat Direktörü Ozan Turan, sektörün uluslararası arenada rekabet avantajı kazanabilmesinin yolunun Ar-Ge ve ihracat kaynaklı büyüme stratejisinden geçtiğini söyledi.

 

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından ODE Yalıtım’ın ihracattaki başarısı bir kez daha ödülle taçlandı. Altı kıtada 75’in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’nin (İSİB),“2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” listesinde yer aldı.

ODE Yalıtım İhracat Direktörü Ozan Turan: “Uluslararası arenada rekabetin yolu Ar-Ge ve ihracattan geçiyor”

 

Yalıtım sektörünün toplam ihracatının yaklaşık yüzde 20’sini gerçekleştirdiklerini söyleyen ODE Yalıtım İhracat Direktörü Ozan Turan, “35 yıldır faaliyet gösteren bir Türk şirketi olarak sektörümüzün uluslararası arenada rekabet avantajı kazanabilmesinin yolunun Ar-Ge ve ihracat kaynaklı büyüme stratejisinden geçtiğine inanıyor, bu kapsamda dünyanın dört bir yanındaki farklı pazarların ihtiyacını karşılamaya yönelik yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. Avrupa, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika)ve CIS (Bağımsız Devletler Topluluğu) bölgelerindeki gücümüzü Güney Amerika pazarına da taşıyarak yalıtım sektöründe dünya markası olma hedefimize daha da yaklaşmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalarımız ile sektörümüzün en prestijli ödüllerinden birini bir kez daha almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Önceki İçerikKAS, artık AEO Sertifikası sahibi
Sonraki İçerik“En Çok Ülkeye İhracat Yapan Firma” birincilik ödülü SMS-TORK’un oldu