İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin: MİMSAN

İleri kazan teknolojileriyle ısıtma sektörünün inovatif markası olan MİMSAN, Türkiye’nin prestijli projelerine katma değer sunmaya devam ediyor. Mimsan, İstanbul Ümraniye’de yaklaşık 300.000 metre kare alan üzerine inşa edilen “İstanbul Uluslararası Finans Merkezi”nin ısıtma sistemlerinde ki                  çözüm ortağı oldu.

Isıtma sektörünün lider markası Mimsan, ileri kazan teknolojileri ile Türkiye’nin prestijli projelerine katma değer sunmaya devam ediyor. İstanbul’un yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve 2023 yılında dünyadaki en önemli 10 finans merkezi içinde yer alması hedefinden yola çıkılarak Ümraniye’de yaklaşık 300.000 metre kare alan üzerine inşa edilen “İstanbul Uluslararası Finans Merkezi”nin ısıtma sistemlerinde Mimsan’ın “Mimstar Premix Tam Yoğuşmalı Yer Tipi Kazanları” tercih edildi. Dört bölgeden oluşan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi”nde bulunan özel kurumların,  bankaların, konutların ve kültür merkezi gibi finans merkezine ait binaların ısıtması, IoT Teknolojili “Mimstar Premix Tam Yoğuşmalı Yer Tipi Kazanlar” ile sağlanacak.

 

Binalarda ve endüstrilerde iç ortam havasını ısıtırken, yüksek tasarruf sağlayan çözümler sunmayı misyon edinen Mimsan, Mimstar Premix Tam Yoğuşmalı Yer Tipi Kazanlar ile İstanbul Uluslararası Finans Merkezi”nde ki yapıların ısıtmasında %109 verimlilik ile minimum enerji tüketimi hedefliyor. Projedeki binaların ısı kaybı esas alınarak seçilen, ısıl verimi ve ısıtma verdisi yüksek kazanlar hem amortisman süresini kısaltacak hem de konfor ve çevre kirliliği konularında önemli bir kazanım sağlayacak.“Premix Tam Yoğuşmalı Yer Tipi Kazanların” sahip olduğu dijital LCD kontrol paneli ve Modbus özelliği ise sisteme uzaktan erişim imkanı sağlayarak, iç mekanlarda yüksek konfor sunacak. Mimsan, hizmet kalitesi ve güçlü satış sonrası hizmetler ekibiyle de projeye değer katacak.

Önceki İçerikKitapsız stok!
Sonraki İçerikPa-Flex Kauçuk, projelere katkı sağlamaya devam ediyor