Warmhaus’a German Design Award’dan Mükemmel Ürün Tasarım Ödülü

 

Warmhaus’un tamamı Türk mühendis ve tasarımcılardan oluşan Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen, kendi kapasitesinde dünyanın en küçük kombisi MinerWa, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan German Design Award yarışmasında “Mükemmel Ürün Tasarım Ödülü”’ne layık görüldü.

 

Fark yaratan inovatif ürünleri ve dijital çözümleri ile iklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Warmhaus’un Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen ve kendi kapasitesinde dünyanın en küçük kombisi olan MinerWa, aldığı ödüllere her geçen gün yenisini ekliyor. MinerWa German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen, Almanya’nın en prestijli tasarım yarışmalarından German Design Award “Excelent Product Design”(Mükemmel Ürün Tasarım) kategorisinde ödüle layık görüldü. Farklı ülkelerden önde gelen tasarım uzmanlarından oluşan jüri, binlerce ürün arasından değerlendirme yaptı.

 

Bugüne kadar iF Design Award 2018, Design Turkey 2018 ve 2019 Red Dot Awards gibi önemli tasarım ödüllerine de layık görülen MinerWa’nın tasarımı ve yazılımı tamamen Türk mühendisler tarafından yapıldı. Estetiği fonksiyonellik ile birleştiren MinerWa 260*379*595 mm ölçüsü ve 0,058 metreküp hacmi ile kendi sınıfının en küçük ve hafif kombisi olması özelliğini taşıyor. MinerWa, minimalist tasarımı ile her türlü yaşam ortamına kolaylıkla uyum sağlarken, kullanıcısına siyah, beyaz ve antrasit gibi farklı renk alternatifleri sunuyor. MinerWa’nın dokunmatik ön cam paneli kombiye zarif ve şık bir görüntü kazandırıyor.

 

1969 yılından beri sanayi, üretim ve tasarım kültürünü desteklemek amacıyla Alman devletinin desteğiyle düzenlenen “German Design Award” yarışmasının ödül töreni 19 Şubat 2021 tarihinde Almanya’da gerçekleştirilecek.

 

Önceki İçerikWarmhaus 150 bininci kombisini üretti
Sonraki İçerikWilo akıllı şehirlere yönelik teknolojilerini tanıttı