Bukhara Cotton fabrikasında İmbat hassas kontrollü klima tercih edildi

Özbekistan’daki Bukhara Cotton tekstil fabrikasının laboratuarlarında, Eco Design kriterlerine uygun olarak üretilen yüksek verimli İmbat hassas kontrollü klima cihazları tercih edildi. İmbat, Bağımsız Devletler Topluluğu-BDT (Common wealth of Independent States-CIS) Bölgesi’nde ülkelere yaklaşık 20 yıldır ürünlerini ulaştırmakta, pazardaki işletmelerin istek ve ihtiyaçları karşılamaya devam ediyor.

Her yıl onlarca tekstil ve hazır giyim işletmesinin kurulduğu Özbekistan’daki yaklaşık 15.000’den fazla kişiye iş imkanı tanıyan Petramaruz Holding’in bir iştiraki olan Bukhara Cotton, özellikle sürdürülebilir üretimdeki yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Özbekistan’ın en büyük denim üreticilerinden olan ve önümüzdeki yıllarda global bir işletme olma hedefiyle yola çıkan Bukhara Cotton, özellikle tekstil fabrikalarının test laboratuvarları gibi hassas nem ve sıcaklık kontrolü gereken alanların iklimlendirilmesi için nitelikli ürünler üreten İmbat İklimlendirme ve Soğutma ile uyumlu bir işbirliği gerçekleştirdi.

İmbat hassas kontrollü klimalar, istenen termal değerde ve +/-%1°C’ye kadar tolerans ile, ortam bağıl nem oranını ise istenen oranda ve +/-%2 RH’ye kadar tolerans ile sağlanıyor. EC veya AC plug fanlı modeller ile değişken hava debisi ve düşük enerji sarfiyatı sağlayan cihazlar, günlük ve haftalık programlama ve tam otomatik çalışma imkanı sağlayan gelişmiş elektronik kontrol paneli ve uzaktan kumanda ile bina yönetim sistemine bağlanabilme özellikleri sayesinde yüksek nitelikli özelliklere sahip. 2001 yılından bu yana ihtiyaç olan alanlara ve bölgelere yönelik olarak hassas kontrollü klima üretimi gerçekleştiren İmbat, tekstil laboratuvarları, veri merkezleri, bilgisayar ve telekomünikasyon sistemleri, pano odaları, elektrik-elektromekanik ekipman odaları ve müze gibi özel alanların iklimlendirmesinde aranan bir marka olma özelliğini koruyor.

Önceki İçerikSembol inşaatın tercihi: ALDAĞ
Sonraki İçerikİmbat Hassas Kontrollü Klima, Nipaş Tekstil Laboratuvarları’nda