Borusan Mannesmann 3. kez ABD’de “Yılın Boru Üreticisi” ödülünü kazandı

ABD’de çelik sektörünün önde gelen yayınları arasında yer alan American Metal Market medya platformunun 2020 “Çelik Mükemmellik Ödülleri”ni kazanan şirketler belli oldu. Yayın, Borusan Mannesmann Pipe US şirketini “Yılın Boru Üreticisi” seçti. Borusan Mannesmann Pipe US bu ödülü üçüncü kez kazanıyor.

Çelik boru sektöründe Türkiye pazarının lideri ve global oyuncusu olan Borusan Mannesmann’ın ABD’deki şirketi Borusan Mannesmann Pipe US; ortaya koyduğu yüksek kalite ve performansla dikkat çekmeye devam ediyor. Şirket ABD çelik sektörünün en saygın ve bağımsız yayınlarından American Metal Market tarafından verilen “Çelik Mükemmellik Ödülleri” kapsamında 2020 “Yılın Boru Üreticisi” ödülünü kazandı. Borusan Mannesmann Pipe US, 2016 ve 2017 yıllarında peş peşe aynı ödülün sahibi olmuştu.

American Metal Market tarafından 2010 yılından bu yana kesintisiz olarak gerçekleştirilen “ABD Çelik Mükemmellik Ödülleri”, üretim, dağıtım ve hizmet sağlayıcılar arasında yaratıcı, özgün, fark yaratan çalışmalar ve projeler yürüten şirket ve kişilere veriliyor. 23 kategoride 71 şirketten 90 finalistin yarıştığı 2020 ödüllerinde, rekor sayıda katılımcı yer aldı.

Borusan Mannesmann Teknik Satış ve Strateji Direktörü Riley Mabry: “Borusan Mannesmann’ın 60 yılı aşkın üretim mirasını ileri taşıyacağız”

Pandemi nedeniyle online düzenlenen ve sanal ortamda yüzlerce kişinin katıldığı ödül töreninde açıklama yapan Borusan Mannesmann Teknik Satış ve Strateji Direktörü Riley Mabry şunları söyledi: “Çelik endüstrisine katkı sağlayanlara bu ödülü verdiği için Amerikan Metal Market’e teşekkür ederim. Ayrıca yönetim kurulumuza, müşterilerimize, paydaşlarımıza ve ekibimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Virüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bu zor zamanlarda, Borusan olarak öncelikle kendimizi çalışanlarımızın sağlığına, iş yeri güvenliğine ve ayırımcılıkla mücadeleye adadık. Enerji endüstrisinin karşı karşıya olduğu bu mevcut zorlu ortamda ihtiyaçlarını düşük maliyetli ve yüksek performanslı çözümlerle karşılamak için kalite, güvenilirlik ve devamlı gelişmeye kendimizi adamaya devam edeceğiz ve Borusan Mannesmann’ın 60 yılı aşkın üretim mirasını ileri taşıyacağız.”

American Metal Market tarafından düzenlenen “Çelik Mükemmellik Ödülleri” kapsamında Borusan Mannesmann Pipe US,2014 “Yılın Teknoloji Tedarikçisi” ödülünü de kazanmıştı.

Önceki İçerikAygaz 2019 Yılı Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı
Sonraki İçerikTuzla Belediyesi, kamunun ve İstanbul’un en büyük Güneş Enerjisi Santrali’ni kurdu