İSİB, Rusya’daki Climate World Fuarı’nda
Türk iklimlendirme sektörünü temsil etti

 

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), Rusya’nın başkenti Moskova’da 10-14 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenen Climate World Fuarı’nda yerini aldı.

 

Rusya’nın soğutma ve havalandırma alanındaki en büyük fuarı olan Climate World’e Info Stand ile iştirak eden İSİB, Türk iklimlendirme sektörünün gücünü ve öne çıkan yönlerini fuar ziyaretçilerine tanıttı. 16. kez kapılarını açan fuara ziyarete gelen firmalarımız da görüşmelerini İSİB standında gerçekleştirdi. İSİB ayrıca fuar alanındaki reklam çalışması ile Türk iklimlendirme sektörünün tanıtımını gerçekleştirdi.

 

Corona virüsü nedeniyle ziyaretçi düzeyinde bir miktar düşüş olmakla beraber çok fazla etkilenmeyen fuar, Rusya’dan ve özellikle orta Asya ülkelerinden çok fazla katılımcı aldı. Toplam 280 katılımcı firmanın iştirak ettiği fuara katılan Türk firmaları ise şunlar oldu: Friterm, Karyer, Ercan Teknik, Refkar.

 

Rusya, 11,5 milyar dolarlık ithalatı ile dünya iklimlendirme sektörünün 11. büyük ithalatçı ülkesi konumunda. Rusya, Türkiye’nin en çok ihracat yaptığıülkeler arasında ise 7. sırada yer alıyor.

Önceki İçerik13. EIF Uluslararası Enerji Kongre ve Fuarı 4-6 Kasım’da Ankara’da
Sonraki İçerikSolar İstanbul, güneşin yüksek enerjisini yansıttı